Uncategorized

“Η ΑΕΚ κοιτάει τον Βίνα για αντί-Μάνταλο”

Νέο σενάριο από την Ρουμανία εμπλέκει την ΑΕΚ με τον Ιονούτ Βίνα.

Πιο συγκεκριμένα η ρουμάνικη ιστοσελίδα “www.telekomsport.ro”, αναφέροντας το όνομα του 24χρονου μεσοεπιθετικού, στην συνέχεια τον συνδέει με την ομάδα της ΑΕΚ. Ωστόσο δεν σταματάει εκεί…
Όπως αναφέρει το ρουμάνικο δημοσίευμα “η ΑΕΚ παρακολουθεί τον παίκτη και η Στέαουα παρότι τον πήρε τον περασμένο Ιούλιο από την Βιτορούλ εξετάζει να τον πουλήσει». Ακόμημ αναφέρει πως «πηγές δίπλα στην ομάδα ισχυρίζονται ότι ο ιδιοκτήτης, Τζίτζι Μπεκάλι, θα συμφωνούσε με μια προσφορά ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Παρακάτω σημειώνει ότι η πλευρά της ΑΕΚ δεν έχει κάνει κάποια επίσημη πρόταση, αλλά αναμένεται να επιστρέψει στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου με συγκεκριμένη πρόταση στα χέρια της.

Ωστόσο, έκπληξη προκαλεί και το γεγονός ότι το δημοσίευμα συνδέει την περίπτωση του ποδοσφαιριστή με τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο “η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται τυχαία για τη Βίνα. Ο αρχηγός Πέτρος Μαντάλος πρόκειται να φύγει, καθώς τον θέλουν ομάδες της Serie A, αλλά και η Γουέστ Μπρομ. Κοστολογείται με 4 εκατ. ευρώ, αλλά η ΑΕΚ δεν δέχεται να την πουλήσει με λιγότερα από 6” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Βίνα, μετράει φέτος 14 συμμετοχές (πρωτάθλημα-Ευρώπη), έχοντας 3 ασίστ και πέρυσι μέτρησε 37 εμφανίσεις, 2 γκολ και 2 ασίστ με τη φανέλα της Βιτορούλ.