Uncategorized

Αρχίζει προσθαφαιρέσεις ο Καρντόσο

Δύσκολη είναι η παραμονή για αρκετούς ποδοσφαιριστές στην ΑΕΚ, καθώς ο Μιγκέλ Καρντόσο θέλει να δουλέψει με μικρό ρόστερ που δεν θα ξεπερνάει τους 22 ποδοσφαιριστές.
Δυσοίωνο είναι το μέλλον για τους Τσόσιτς και Γιαννιώτα, οι οποίοι θεωρούνται τελειωμένοι ενώ ζόρικα είναι τα πράγματα και για τους Βασιλαντωνόπουλο, Γιακουμάκη, Μπότο, Γιούση οι οποίοι ίσως δοθούν δανεικοί.
Στην προετοιμασία θα φανεί το επίπεδο του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικό αν κριθεί ότι δεν είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα.
Στο θέμα των τερματοφυλάκων, αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει τους Μπάρκα, Τσιντώτα, Γιαννίκογλου ενώ κλεισμένος είναι και ο Γιώργος Αθανασιάδης. Σε αυτή τη περίπτωση θα δοθεί δανεικός ο Μάκης Γιαννίκογλου, εκτός αν προκύψει πώληση του Βασίλη Μπάρκα στο εξωτερικό με παράλληλη προώθηση του Παναγιώτη Τσιντώτα σε θέση βασικού.
Οσον αφορά τις προσθήκες, η ΑΕΚ χρειάζεται πέντε ενδεκαδάτες μεταγραφές στις θέσεις του δεξιού μπακ, του κεντρικού αμυντικού, του κεντρικού χαφ, του εξτρέμ και του επιθετικού.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});