Uncategorized

Τα μάτια της Ουντινέζε πάνω στον Μπάρκα

Μέσα στον καλοκαιρινό πυρετό των σκέψεων και των μεταγραφών των ομάδων τα βλέμματα δε στρέφονται μόνο από την ΑΕΚ προς άλλους παίκτες κι ομάδες αλλά και από εκείνες προς την ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Βασιλή Μπάρκα που από καιρό έχει αρχίσει να απασχολεί και να συζητιέται όλο και πιο συχνά το όνομά του μεταξύ των ξένων συλλόγων. Η αξία του κάτω από τα κιτρινόμαυρα δίχτυα που έχει εκτοξευθεί αλλά και οι εμφανίσεις του στην Εθνική μας ομάδα, κυρίως σε μια περίοδο που τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά για εκείνη με συνεχείς ήττες αλλά με τον ίδιο να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων, είναι όλα εκείνα που τον φέρνουν πρώτο στις προτιμήσεις των ξένων ομάδων. Μάλιστα, τελευταία φορά που τράβηξε ξανά τα βλέμματα πάνω του ήταν στο ματς με την Ιταλία για τα προκριματικά του EURO. 
Ο παίκτης τυπικά είναι δεσμευμένος με την ΑΕΚ μέχρι το 2022 αλλά στο συμβόλαιο δεν υπάρχει ρήτρα. Η λεπτομέρεια αυτή δηλώνει πως, αν η ΑΕΚ δεχτεί καλή οικονομική πρόταση, μπορεί να προχωρήσει τις διαδικασίες της ολοκλήρωσης της συνεργασίας κι ο παίκτης να αποτελεί παρελθόν. 
Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσιεύματα της Livesport αυτή τη φορά είναι η Ουντινέζε που έδειξε να ενδιαφέρεται για τον 25χρονο γκολκίπερ. Δε μένει παρά να φανεί, αν, πράγματι, θα γίνει κάποια κίνηση αλλά και ποιο θα είναι το μέλλον του Μπάρκα στην Ένωση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});