Uncategorized

Στο ΟΑΚΑ για το τρίτο ματς ΑΕΚ και Περιστέρι

Το τρίτο ματς των μικρών τελικών μεταξύ ΑΕΚ και Περιστερίου με την σειρά να βρίσκεται στο 1-1 μεταφέρεται σήμερα (13/6, 19:30,Cosmote SPORT4HD) στο ΟΑΚΑ.
Μετά το μπρέικ στο μπρέικ που πραγματοποίησε η ΑΕΚ στο Περιστέρι έχει και πάλι τον πρώτο λόγο στο σημερινό μάτς παίρνοντας και πάλι στα χέρια της το πλεονέκτημα έδρας. 
Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι (ο οποίος μετρά τις τελευταίες του μέρες στον πάγκο της Ένωσης) θα παραταχθεί απέναντι σε αυτή του Αργύρη Πεδουλάκη στην προσπάθειά της να κάνει το 2-1 και να τελειώνει με την υπόθεση των μικρών τελικών και την κατάκτηση της τρίτης θέσης όσο πιο γρήγορα. 
Ο Ιταλός για ακόμη ένα ματς εκτός των Καββαδά, Ματσιούλις και Σαντ Ρος δεν υπολογίζει και στον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος μένει εκτός λόγω ενός αιματώματος στο πόδι το οποίο, όπως δήλωσε ο ίδιος στον δεύτερο μικρό τελικό, χρειάζεται περίπου πέντε με έξι μέρες ακόμη ξεκούρασης γεγονός που σημαίνει, πως, αν όλα πάνε καλά, ίσως ριχθεί στην μάχη του τέταρτου τελικού που θα επιστρέψει στο Περιστέρι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});