Uncategorized

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Στην Σπαρτάκ ο Πόνσε

O Έκι Πόνσε πραγματοποίησε μια άκρως παραγωγική χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα, φτιάχνοντας το όνομα του κατά τον δανεισμό του από την Ρόμα.

Ο παίχτης κατέστησε σαφές πως δεν θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα παρά την προσπάθεια της ΑΕΚ να τον κρατήσει στο έμψυχο δυναμικό της. Τα οικονομικά δεδομένα ξεφεύγουν αρκετά τα ελληνικά δεδομένα. Αυτό γίνεται σαφές και από το συμβόλαιο που ετοιμάζεται να υπογράψει με την Σπαρτά Μόσχας.
Οι Ρώσοι φαίνεται να τα έχουν βρει σε όλα με την Ρόμα. Το ποσό δεν έγινε γίνει ακόμη γνωστό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες από πορτογαλικά δημοσιεύματα κυμαίνεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ. Με τις ετήσιες απολαβές του Αργεντίνου να  ανέρχονται στα 2εκ. ευρώ. 
Ο παίχτης μπορεί να μην παίρνει την μεταγραφή σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα όπως επιθυμούσε, άλλα η Premier Liga είναι τυπική λύση για τους συμπατριώτες του, καθώς η Ζενίτ αποτελεί την μεγαλύτερη “παροικία” με Αργεντινούς παίχτες στο ρωσικό πρωτάθλημα. 
Πιθανότητα θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ζε Λουίς για τον οποίο Πόρτο και Γαλατασαράι ενδιαφέρονται ζεστά. Ο άμεσος ανταγωνιστής του Πόνσε για την κορυφή της επίθεσης είναι ο Λουίζ Αντριάνο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});