Uncategorized

Ο Αραούχο, ο Ισάκ και οι άλλοι…

Η εποχή Πόνσε στην ΑΕΚ τελείωσε(τουλάχιστον για την ώρα) και η Ένωση έχει την υποχρέωση να φέρει επιθετικό ανάλογου του Πόνσε για να βοηθήσει την ομάδα στο σκοράρισμα και όχι μόνο.
Ο Σέρχιο Αραούχο είναι ένας πολύ πιθανός παίκτης που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Πόνσε και μαζί με τον Μάρκο Λιβάγια να αποτελέσουν ένα εξαιρετικό δίδυμο όπως το περσινό. Τα τελευταία δύο χρόνια κάθε καλοκαίρι υπάρχει το “γνωστό” σίριαλ Αραούχο ΑΕΚ, ανάλογο με αυτό ΑΕΚ και Σκόκο. Όσον αφορά την περίπτωση του Αργεντινού φορ ο ίδιος θέλει να αποχωρήσει από της Λας Πάλμας μετά την μη επιτυχημένη προσπάθεια για άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. Η αγάπη του για την ΑΕΚ και την Ελλάδα είναι μεγάλη και μπορεί να παίξει ρόλο τις επόμενες εβδομάδες. Να θυμίσουμε ότι το πλάνο της ΑΕΚ είναι ο φορ να έρθει μέσα στην προετοιμασία. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μια άλλη περίπτωση που έχει ακουστεί είναι ο Ισακ, ο επιθετικός της Νυρεμβέργης, όπου σύμφωνα με δημοσιεύματα απέρριψε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σε αντίστοιχες προτάσεις που είχε, αυτό βέβαια δεν ξέρουμε κατά πόσο υφίσταται. 
Εκτός από αυτούς τους δύο στην λίστα υπάρχουν σίγουρα και άλλοι, δουλεμένοι από την διοίκηση της ΑΕΚ που δεν έχουν βγει ακόμα στην επιφάνεια.