Uncategorized

Δεύτερο break και τρίτη θέση για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ αγωνίστηκε στο κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου” απέναντι στο Περιστέρι και έκανε δεύτερο break κατακτώντας την τρίτη θέση του πρωταθλήματος, μετά τη νίκη με 82-83. Κορυφαίοι για τη Βασίλισσα οι Γιορκ και Χάντερ.
Στην πρώτη περίοδο, η Βασίλισσα ξεκίνησε δυναμικά και πήρε από νωρίς το προβάδισμα, κλείνοντας το δεκάλεπτο μπροστά με 6 πόντους, 18-24.
Στην δεύτερη περίοδο, το Περιστέρι μείωσε, ισοφάρισε στους 30 πόντους, όμως η ΑΕΚ ξαναπήρε το προβάδισμα κι έκλεισε το ημίχρονο με το σκορ στο 38-41.
Στην τρίτη περίοδο, η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη πέρασε μπροστά από νωρίς και κράτησε την πρωτοκαθεδρία στο σκορ μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου (60-59).
Στην τελευταία και καθοριστική περίοδο, οι δυο ομάδες πορεύτηκαν μαζί στο σκοράρισμα και το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία επίθεση με τον Κάλαχαν να αστοχεί και την ΑΕΚ να παίρνει τη νίκη με 82-83.
Πλέον, στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στις εξελίξεις που αναμένονται στο μπασκετικό τμήμα μέσα στο καλοκαίρι, μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο φετινό πρωτάθλημα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});