Uncategorized

Συνάντηση Αγγελόπουλου-Μπάνκι για τους τίτλους τέλους της συνεργασίας

Τίτλοι τέλους της συνεργασίας μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου, και του Ιταλού κόουτς, Λούκα Μπάνκι αναμένονται εκτός απροόπτου.

Μπορεί η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών να ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εντούτοις τα αποτελέσματα της εφετινής χρονιάς τόσο στην εγχώρια διοργάνωση όσο και στην Ευρώπη ήταν απογοητευτικά. 
Σαφώς και ο Ιταλός είχε να διαχειριστεί μία δύσκολη κι απαιτητική χρονιά δεδομένου ότι η Ένωση προήλθε από μια εκ των πιο πετυχημένων ετών στην ιστορία του συλλόγου ωστόσο ο γρήγορος αποκλεισμός από το κύπελλο Ελλάδος, από το Final4 του Basketball Champions League αλλά και ο αποκλεισμός από τους τελικούς του πρωταθλήματος σε μία χρονιά που η ΑΕΚ θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί την απουσία του Ολυμπιακού από τον τελικό καθιστούν τους λόγους που θα δοθεί τέλος στη συνεργασία των δύο ανδρών.
Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα αυτή είναι μια συναινετική απόφαση δεδομένου ότι και οι δυο πλευρές επιθυμούν να δοθεί το τέλος. Εξάλλου το συμβόλαιο με τον Ιταλό ήταν μονοετές και αυτό είναι που καθιστά τα πράγματα ακόμη πιο απλά ενώ παράλληλα άλλα δημοσιεύματα θέλουν τον Μπάνκι να διαπραγματεύεται με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.
Αυτό, ωστόσο, που ήθελε όσο τίποτα ο Μπάνκι, όπως είχε δηλώσει στις πρώτες επίσημες συνεντεύξεις του, ήταν να ακούσει από το στόμα των φίλων της Ένωσης “είναι τρελός ο Ιταλός” κάτι που δεν έγινε παρά το γεγονός ότι στην θητεία του στην ΑΕΚ η Ένωση κατέκτησε το Διηπειρωτικό (αν και ήταν καρπός των περσινών κατορθωμάτων του Ντράγκαν Σάκοτα)…
Αυτό, λοιπόν, που απομένει είναι οι επίσημες ανακοινώσεις της λύσης της συνεργασίας. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});