Uncategorized

Θολό το τοπίο για την οψιόν του Ζεράλδες!

Η περσινή απάντηση των Πορτογάλων στην Αινραχτ και ποιες είναι οι σκέψεις τους για τον φετινό δανεισμό του στην ΑΕΚ! 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Άμεσες εξελίξεις έπονται στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, αφού η ομάδα θέλει να αποκτήσει γρήγορα κάποιους παίκτες. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει αναλάβει, προσωπικά, να κλείσει την συμφωνία με την Σπόρτινγκ και οι συζητήσεις αναμένεται να κορυφωθούν τα 24ωρα που μας έρχονται. 
Η Ένωση έχει συμφωνήσει με τον παίκτη. Αυτό που μένει είναι να κλείσει η συμφωνία και με την ομάδα του. Το ερωτηματικό σύμφωνα με την “Sportime”, είναι το τι θα γίνει με την ρήτρα αγοράς, αν υπάρχει τελικά μέσα στην συμφωνία. 
Την περσινή χρονιά ο Τσίκο Ζεράλδες έπαιξε ως δανεικός στην Αιντραχτ, η οποία στις συζητήσεις με την ομάδα της Λισαβόνας ήθελε να μπει ρήτρα και μπορούσε να διαθέσει ακόμα και 6 εκατομμύρια ευρώ. Οι άνθρωποι του Πορτογαλικό συλλόγου είχαν διαμηνύσει στην Γερμανική ομάδα πως του δανείζουν τον παίκτη και αν θέλουν να τον αγοράσουν, θα πρέπει να πληρώσουν 45 εκατομμύρια ευρώ, που ήταν η ρήτρα του παίκτη. 
Απομένει να δούμε ποια θα είναι η φετινή σκέψη της Σπόρτινγκ για δανεισμό του παίκτη στην ΑΕΚ, αν θα υπάρχει ρήτρα και πόσο θα είναι το ύψος της. 
Άξιο αναφοράς είναι και το εάν θα μπει ρήτρα αγοράς στο νέο συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Τσίκο Ζεράλδες με την Σπόρτινγκ. Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες αφού ο Νίκος Λυμπερόπουλος έχει αλλεπάλληλες επαφές με την πλευρά του Πορτογαλικού συλλόγου, αλλά και τον ίδιο τον παίκτη!