Uncategorized

Ίδια μέρα η παρουσίαση φανέλας και καρτών διαρκείας!

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ανυπομονούν για την παρουσίαση των καρτών διαρκείας και της νέας φανέλας ενόψει της ερχόμενης χρονιάς που θα είναι η τελευταία πριν την επιστροφή στο σπίτι μας!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Η Ένωση ετοιμάζεται για την τελευταία αγωνιστική περίοδο μακριά από το σπίτι της. Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να γίνει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας και της καινούριας φανέλας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του kitenimerosi.gr η αναλυτική ενημέρωση θα γίνει προς τα τέλη της εβδομάδας με την Πέμπτη και την Παρασκευή να είναι οι επικρατέστερες μέρες.
Οι λεπτομέρειες για την φανέλα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές αφού η Ένωση θέλει να εντυπωσιάσει τους οπαδούς της. Οι πληροφορίες για την πρώτη και την δεύτερη φανέλα δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kitenimerosi.gr, η Capelli ετοιμάζει κάτι πολύ καλό. Η τρίτη θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ίδια με την φετινή. Οι φανέλες των τερματοφυλάκων έγιναν γνωστές κατά την παρουσίαση του Γιώργου Αθανασιάδη. 
Όσον αφορά τα διαρκείας, είναι λίγες οι πληροφορίες. Οι άνθρωποι της διοίκησης είχαν την προηγούμενη εβδομάδα συνάντηση με σκοπό να αξιολογησουν τις τιμές αφού η Ένωση θα έχει γεμάτη χρόνια με πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη!