Uncategorized

“Ζεστή” για Νταβίντ Σιμάο η ΑΕΚ

O 29χρονος μέσος της Αντβέρπ είναι στην λίστα του Μιγκέλ Καρντόσο και η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα “ΩΡΑ για Σπορ”, έντονη παρατηρείται η κινητικότητα από τους ανθρώπους της “‘Ένωσης” για τον κεντρικό χαφ της Αντβέρπ Νταβίντ Σιμάο. Ο 29χρονος Πορτογάλος ο οποίος συνηθίζει να παίζει ως “6-8αρι” είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΑΕΚ αλλά με την άφιξη Καρντόσο, επανήλθε στο προσκήνιο.
Να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για μια “απλή” προσέγγιση καθώς υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις ανάμεσα στις δύό πλευρές, με το μόνο “αγκάθι” ότι ο παίχτης έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021 με την Αντεβέρπ. Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Αναφερόμαστε για έναν ποδοσφαιριστή που ο Μιγκέλ Καρντόσο γνωρίζει, αφού ο Σιμάο αγωνιζόταν επί σειρά ετών στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας τις καλύτερες του εμφανίσεις με την Αρούκα, με την οποία είχε 79 συμμετοχές και 11 γκολ σε τρία χρόνια.  Δυνατό του σημείο η κάθετη πάσα και τα στημένα με το αριστερό, που είναι το καλό του πόδι, και γενικά το δημιουργικό παιχνίδι αφού τα πρώτα χρόνια της καριέρας του έπαιζε ως δεκάρι.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});