Uncategorized

Αρέσει σε Καρντόσο ο Όσκαρ Τρέχο

Την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού εξετάζει ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ράγιο Βακιεκάνο απασχολεί αυτές τις μέρες την ΑΕΚ και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έθεσε τον παίχτη στα υπόψιν του Πορτογάλου τεχνικού προκειμένου αν θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του ή όχι.

Λίγα λόγια σχετικά με τον Τρέχο: 

Ο  Όσκαρ Τρέχο γεννήθηκε στο Σαντιάγκο ντελ Εστέρο στις 26 Απριλίου του 1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπόκα Τζούνιορς το 2004 και το 2007 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μαγιόρκα. Με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας σε 2,5 χρόνια έπαιξε σε 36 ματς και πέτυχε 3 γκολ. Τη σεζόν 2009-2010 πήγε δανεικός στην Έλτσε όπου σε 34 συμμετοχές σημείωσε 4 τέρματα.

Ακολούθησε ένας μονοετής δανεισμός στη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου σε 40 εμφανίσεις σκόραρε 9 φορές, για να ακολουθήσει μία διετία με τη φανέλα της Χιχόν, όπου σε 71 συμμετοχές πέτυχε άλλα 9 τέρματα. Το καλοκαίρι του 2013 παίρνει την απόφαση και μετακομίζει στη Γαλλία για λογαριασμό της Τουλούζ. Στις τέσσερις σεζόν που αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του Σαμπιονά, πραγματοποίησε 126 εμφανίσεις και σκόραρε 12 φορές.

Το στυλ παιχνιδιού του: 

Μιλάμε για έναν παίχτη που διαθέτει χαρακτηριστικά μεσοεπιθετικού και του αρέσει να “πατάει” περιοχή, επίσης σκοράρει και του αρέσει να παίζει από τα πλάγια. Έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί ως ακραίος  ή ακόμη και ως δεύτερος επιθετικός, ενώ σε ορισμένα παιχνίδια έχει παίξει ως σέντερ φορ.

Τα οικονομικά δεδομένα: 

Το κασέ του είναι μέσα στα οικονομικά δεδομένα της  “Ένωσης”, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως παλαιότερα υπήρξε σχετικό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό και από τον ΠΑΟΚ. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});