Uncategorized

“Ο Βέρντε πιέζει την Ρόμα για να πάει στην ΑΕΚ”

Η αποχώρηση του Βέρντε έχει γίνει ήδη γνωστή εδώ και κάποιες μέρες ενώ ιταλικά δημοσιεύματα επιμένουν ότι ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα είναι κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ.

Ισπανικό δημοσίευμα όμως αναφέρει ότι και ο ίδιος ο παίχτης επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ και ο ίδιος κάνει προσπάθειες για να το πετύχει αυτό. 
Πιο αναλυτικά η ισπανική οπαδική ιστοσελίδα της Βαγιαδολίδ, “pucelafichajes.com” αναφέρει: “Ο πρώην παίκτης της Real Valladolid Daniele Verde, ο οποίος ήδη γνωρίζει ότι δεν θα παίξει αυτή τη σεζόν στην Βαγιαδολίδ, προσπαθεί να πείσει την Ρόμα να τον αφήσει να πάει στην Ελλάδα.

Ο Ιταλός θα είχε ήδη κλείσει συμφωνία με την ΑΕΚ όπως αναφέρθηκε από την ιστοσελίδα Calcio Mercato . Το μόνο εμπόδιο που αντιμετωπίζει ο Daniele Verde και ο εκπρόσωπός του είναι ότι στη Ρόμα εξακολουθούν να ζητούν 2 εκατομμύρια ευρώ και για την ΑΕΚ αυτά είναι πολλά χρήματα.

Τις επόμενες ημέρες η συμφωνία μπορεί να επιτευχθεί αφού ο παίκτης έχει αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα και θα πιέσει να μειωθεί η τιμή της μεταγραφής του με κάθε κόστος”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});