Uncategorized

Παραμένει στην ΑΕΚ ο Ματσιούλις

Παραμένει στην ΑΕΚ ο Γιόνας Ματσιούλις, καθώς έχει υπάρξει οριστική προφορική συμφωνία, ενώ το μόνο το οποίο απομένει είναι οι υπογραφές για την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας!
Ο 34χρονος έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλα με την Ένωση και σύντομα θα υπογράψει το συμβόλαιο, για να οριστικοποιηθεί και τυπικά η παραμονή του. Ο Ματσιούλις αποτελεί έναν παίκτη με ποιότητα κι εμπειρία, γεγονός που φάνηκε στη διάρκεια της περσινής χρονιάς, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα ενώ ο τραυματισμός του στοίχισε αρκετά στην πορεία της ΑΕΚ.
Σε κάθε περίπτωση, ο Λιθουανός είναι ένας από τους βράχους στο ρόστερ της ΑΕΚ που επιθυμεί να χτίσει ο Αγγελόπουλος για την εφετινή χρονιά με την βοήθεια του νέου κόουτς, Ηλία Παπαθεοδώρου, και για τον λόγο αυτό ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ επιθυμούσε την παραμονή του δεδομένου ότι ο παίκτης αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά στις υποχρεώσεις της Βασίλισσας τόσο στις εγχώριες όσο και στις διεθνείς διοργανώσεις, όπως έπραξε και την προηγούμενη σεζόν. Τονίζεται, μάλιστα, ότι ο Ματσιούλις δεν είναι απλώς ένας παίκτης που βοηθά κυρίως αγωνιστικά  μία ομάδα αλλά και πνευματικά, καθώς δεν έλειψε ποτέ από τον πάγκο της Ένωσης όσο ταλαιπωρούνταν από τον τραυματισμό του, ούτως ώστε να εμψυχώνει τους συμπαίκτες του.
Υπενθυμίζεται ότι η αποθεραπεία του βρίσκεται στην τελική της φάση!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});