Uncategorized

Χαμηλώνει τους τόνους για Μπάρκα η Ρόμα!

Το όνομα της Ρόμα ανέκαθεν ακούγονταν συνέχεια στα ρεπορτάζ της ΑΕΚ, αφού αποτελούσε έναν από τους βασικότερους υποψήφιους συλλόγους που ήθελαν να αποκτήσουν τον Βασίλη Μπάρκα. Όμως πλέον τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει…
Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες από δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ των “τζιαλορόσι“, η περίπτωση απόκτησης του Έλληνα διεθνούς πορτιέρο φαίνεται να “παγώνει” σχεδόν οριστικά για τους Ρωμαίους. Η κατάσταση εντός του ιταλικού club φυσικά δεν είναι και η καλύτερη, αφού αρκετά μείζοντα θέματα έχουν μείνει πίσω και συνεχίζουν να απασχολούν τα ενδότερα του συλλόγου. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που καθυστερεί η περίπτωση του Βέρντε. Οι “λύκοι” έχουν να ασχοληθούν με πολλά πράγματα, με τον νέο τεχνικό τους διευθυντή να έχει πιάσει δουλειά πρόσφατα και να επανεξετάζει τα δεδομένα από την αρχή. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Καπου εκεί λοιπόν φαίνεται και ότι αρχίζει σιγά-σιγά να χάνεται η περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα για την Ρόμα, η οποία αντιμετωπίζει και τον σοβαρό κίνδυνο του Financial Fair Play, που πάντα παραμονεύει στην γωνία και την απειλεί. Ασφαλώς όμως δεν θα πρέπει και να αποκλειστεί το γεγονός ότι δημιουργείται επίτηδες αυτό το κλίμα από την πλευρά των Πορτοκαλί για ευνόητους λόγους που αφορούν τις διαπραγματεύσεις των ομάδων γενικά. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν δείξει ζεστό ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα της Ένωσης, όπως ο Άγιαξ, η Πόρτο και η Σαμπντόρια. Μάλιστα η τελευταία, φαίνεται να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του διεθνούς τερματοφύλακα.