Uncategorized

Αναμένεται πρόταση για Γαλανόπουλο στην ΑΕΚ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος υπέγραψε την ενεργοποίηση του +1 στο συμβόλαιό του επεκτείνοντας με τον τρόπο αυτό την συνεργασία του με την ΑΕΚ, ωστόσο το μέλλον του στην ομάδα θεωρείται αβέβαιο, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σειρήνες από το εξωτερικό και σύντομα αναμένεται να κατατεθεί στην ομάδα επίσημη πρόταση.

Μπορεί η Ένωση και ο διεθνής Γαλανόπουλος να επέκτειναν τη συνεργασία τους εντούτοις δεν είναι βέβαιο το κατά πόσο ο ίδιος θα συνεχίσει στον κιτρινόμαυρο σύλλογο δεδομένου ότι εντός των ημερών αναμένεται να κατατεθεί πρόταση στην ΑΕΚ την οποία εκείνη θα εξετάσει και θα κριθεί το μέλλον του.
Σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει την παραμονή του παίκτη, γεγονός που σημαίνει πως εκείνος ως το καλοκαίρι του 2021 δεν μπορεί να αφεθεί ως ελεύθερος από την ομάδα και να αποφασίσει αυτοβούλως για το που θα συνεχίσει την καριέρα του. 
Τυπικά η Ένωση μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα και να αποφασίσει αν θα πουλήσει τον παίκτη ή όχι. Ουσιαστικά, τον έχει “δέσει” και περιμένει τυχόν δελεαστική πρόταση που θα μπορούσε να την κάνει να πουλήσει τον παίκτη ή αντίστοιχα να μην προκύψει κάτι ενδιαφέρον με αποτέλεσμα να τον κρατήσει και να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});