Uncategorized

Στα 750.000 ευρώ το κασέ του Βέρντε-Η Ρόμα την τελική απόφαση

Περιμένει την Ρόμα μερικές μέρες ακόμη η ΑΕΚ.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των “Ρωμαίων” Τζανλούκα Πετράκι είναι “υπερφορτωμένος” αυτές τις μέρες καθώς τα μεταγραφικά των “Τζιαλορόσι” τρέχουν και έχουν μείνει λίγο πίσω αφού η πρόσληψη του έγινε καθυστερημένα. Η ιταλική ομάδα τις τελευταίες μέρες ήταν συγκεντρωμένη στην μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Νάπολι όπου υπήρχαν χρήματα και ανταλλάγματα στην μέση. Από την πλευρά της η ΑΕΚ τόνισε πως θα δείξει κατανόηση και θα περιμένει λίγες ημέρες ακόμα κι ενώ υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως ο 23χρονος Ιταλός εξτρέμ θα έρθει στην Ενωση.
Το θετικό είναι ότι η ΑΕΚ τα έχει βρει με τον παίκτη τόσο για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, όσο και για τις απολαβές του, που θα είναι στις 750.000 ευρώ ετησίως. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να συμφωνήσει η Ρόμα, με την ΑΕΚ πάντως να θέλει να δαπανήσει ένα πόσο γύρω στο 1εκ. ευρώ για την αγορά του παίχτη. Την ώρα που οι “Τζιαλορόσι” ζητούσαν 2εκ. ευρώ για έναν παίχτη που τον προσεχή Ιανουάριο θα μείνει ελεύθερος.

Βέβαια, σε περίπτωση που η υπόθεση του Ιταλού εξτρέμ εξελιχθεί σε “ναυάγιο”, οι “κιτρινόμαυροι” έχουν στο μυαλό τους άλλες λύσεις για τα άκρα της επίθεσης. Γι’αυτό τον λόγο άλλωστε ο Νίκος Λυμπερόπουλος παραμένει στην Αθήνα και δεν θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στο Κίελτσε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});