Uncategorized

Ο Καρντόσο κοουτσάρει και τους εργαζομένους των εστιατορίων!

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ θέλοντας να έχει τον απόλυτο έλεγχο σε ο,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας αλλά και στο πνεύμα που δημιουργείται μεταξύ των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου προχώρησε σε μια μικρή αλλά μείζονος σημασίας αλλαγή στο εστιατόριο που δειπνούν οι παίκτες και το staff της ομάδας!

Κάποιος άλλος ίσως να μην έδινε τη παραμικρή σημασία αλλά για τον Πορτογάλο τεχνικό οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά! Σε ένδειξη του ότι έχει πάρει πολύ σοβαρά τον ρόλο του στην Ένωση ο Καρντόσο ζήτησε από τους υπεύθυνους του εστιατορίου που δειπνεί η ομάδα να αλλάξουν την διάταξη των τραπεζιών, ούτως ώστε αυτά να πάρουν μία ενιαία μορφή.
Πολλοί θα μπορούσαν να αναρωτηθούν το γιατί αλλά η απάντηση για τον Πορτογάλο είναι απλή και προφανής. Την Τρίτη το βράδυ, όταν η ομάδα έφτασε στο Κιέλτσε, γευμάτισε όλη μαζί. Οι παίκτες μοιράστηκαν ένα ενιαίο τραπέζι ενώ η τεχνική ηγεσία, το staff και τα διοικητικά στελέχη γευμάτισαν σε τρία διαφορετικά στρογγυλά ειδικά διαμορφωμένα τραπέζια. Αυτή, ωστόσο, η εικόνα δεν άρεσε στον κόουτς δεδομένου ότι θεωρεί πως μία ομάδα πρέπει να είναι σαν μία γροθιά. Όλα τα μέλη της να μην χωρίζουν και να πράττουν το ίδιο για το καλό της μεταξύ τους επικοινωνίας αλλά και του τελικού επαγγελματικού αποτελέσματος.
Γι’ αυτό ζήτησε από τους υπεύθυνους του εστιατορίου να προβούν σε αλλαγή του στησίματος και της διακόσμησης των τραπεζιών, εντολή η οποία πραγματοποιήθηκε με τα τραπέζια πλέον να διαμορφώνουν ένα τελικό Γ και όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος να δειπνούν μαζί!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});