Uncategorized

Επικοινωνία Ολιβέιρα με Καρντόσο και Σιμάο!

Είναι δεδομένο πως η Ένωση κοιτάζει να ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα του εξτρέμ αλλά και του επιθετικού που θα ενισχύσουν την ομάδα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για την νέα χρονιά ενώ αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της ομάδας είναι να ενσωματωθούν άμεσα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Κιέλτσε και για τον λόγο αυτό ο Κάρντόσο με την βοήθεια του Σιμάο προσπαθεί να φέρει στην Ελλάδα τον Νέλσον Ολιβέιρα!
Η θέση του καθαρόαιμου επιθετικού είναι ακόμη ορφανή στην ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό οι άνθρωποι της προσπαθούν να τελειώνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με τις τελευταίες μεταγραφές και κυρίως να κλείσουν τον κίλερ που θα βρίσκει τα αντίπαλα δίχτυα σκοράροντας για την Ένωση.
Ο Καρντόσο θεωρεί πως ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι μία από τις καλύτερες περιπτώσεις που θα μπορούσε να κλείσει για την ΑΕΚ και για τον λόγο αυτό βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του επικοινωνώντας μαζί του προσπαθώντας να τον πείσει με σκοπό να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα.
Ο 27χρονος επιθετικός τελειώνει άμεσα από την Νόριτς και σύμφωνα με τον ίδιο θέλει να σκεφτεί πολύ καλά πριν υπογράψει το νέο του συμβόλαιο δεδομένου ότι θέλει να φιλτράρει καλά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα και για το λόγο αυτό ζήτησε χρόνο προτού πάρει την τελική απόφαση.
Ωστόσο, η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει στον ερχομό του 27χρονου δεδομένου ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον συμπατριώτη του, Καρντόσο, ενώ έντονο είναι και το “ψήσιμο” από τον κολλητό του, Νταβίντ Σιμάο, κάνοντας έτσι με τον τρόπο αυτό το κλίμα περισσότερο οικείο για τον παίκτη σε περίπτωση που θέλει να έρθει στην Ελλάδα. 
Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είναι έντονο για τον Πορτογάλο και το δείχνει με κάθε τρόπο και για τον λόγο αυτό δεν έχει παρά να περιμένει ποιες είναι οι σκέψεις και του ίδιου για το μέλλον της καριέρας του.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});