Uncategorized

Η κερδισμένη ΑΕΚ με την πρόταση της ΕΡΤ και το συμβόλαιο με την Nova

Διαβάστε όλα τα δεδόμενα – Κερδισμένη η ΑΕΚ και από τις δύο πλευρές

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ με μπροστάρη τον Δημήτρη Μελισσάνιδη ζήτησε από την ΕΡΤ το ίδιο ποσό με τον ΠΑΟΚ, δηλαδή τα 7,5 εκατομμύρια προκειμένου να αλλάξει τηλεοπτική “στέγη”. Το μεσημέρι στο συμβούλιο των αρμόδιων υπουργών εγκρίθηκε η πρόταση της ΑΕΚ με την προϋπόθεση ότι αυτήν την συμφωνία θα την επικυρώσει η νέα κυβέρνηση. 
Να σημειωθεί εδώ το γεγονός πως η ΑΕΚ έβγαινε 1-1,5 εκατομμύρια ευρώ κερδισμένη από την ΕΡΤ σε σχέση με την Nova που είναι μέχρι τώρα. Το βράδυ η Nova με επίσημη ανακοίνωση της ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ θα “παίζει” στα κανάλια της για την σεζόν 2019-2020. Η ρήτρα που “ενώνει” το συμβόλαιο των δύο πλευρών και ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, 300-500 χιλιάδες ευρώ, η ΑΕΚ μπορεί εύκολα να την “σπάσει” καθώς βγαίνει κερδισμένη κατά 1 εκατομμύριο ευρώ. 
Αντίθετα με την νέα κυβέρνηση αν δεν προχωρήσει η συμφωνία τότε ο ΠΑΟΚ θα μείνει χωρίς στέγη, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάρει περισσότερα χρήματα από την ΕΡΤ ενώ η ΑΕΚ θα έχει ήδη το συμβόλαιο με την Nova κατά 6 εκατομμυρίων ευρώ.