Uncategorized

Θετικές εξελίξεις για Ολιβέιρα!

Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν για την υπόθεση Ολιβέιρα, ενώ παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία, η πλευρά του παίκτη στέλνει θετικά μηνύματα προς την “κιτρινόμαυρη” μεριά.

Για άλλη μία χρονιά, όπως τις δύο προηγούμενες, η ΑΕΚ κυνηγάει την υπέρβαση στη θέση του φορ. Πρώτα ήταν ο Σέρχιο Αραούχο, έπειτα ο Έσε Πόνσε και τώρα έχει μπει στο κάδρο, για τα καλά, ο διεθνής επιθετικός με την Πορτογαλία, Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την Νόριτς στην οποία ανήκει βάσει συμβολαίου έως το καλοκαίρι το 2020 και η ΑΕΚ, ιδίως ο Μιγκέλ Καρντόσο, προσπαθούν να τον πείσουν να μετακομίσει στη χώρα μας και να φορέσει τη φανέλα της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η περίπτωση του Ολιβέιρα μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ωστόσο τις τελευταίες ώρες προκύπτει από το ρεπορτάζ ότι ο ποδοσφαιριστής έχει αρχίσει να βλέπει με άλλο μάτι την προοπτική της Ελλάδας. Μην ξεχνάμε ότι ο Καρντόσο έχει επικοινωνήσει με τον φορ που έπαιξε δανεικός στην Ρέντινγκ, αναλύοντάς του το πρότζεκτ που θέλει ν’ αναπτύξει στην ΑΕΚ.

Από την πλευρά της Ένωση αισιοδοξεί ότι θα καταφέρει να φέρει τον Νέλσον Ολιβέιρα στην Super League 1, ενώ όπως αναφέραμε παραπάνω τις τελευταίες ώρες έρχονται θετικά μηνύματα και από την πορτογαλική μεριά. Αξίζει να σημειωθεί πως οι συμπατριώτες δημοσιογράφοι του Ολιβέιρα έβαζαν στο κόλπο της διεκδίκησης και την νεοφώτιστη στο πορτογαλικό πρωτάθλημα Φαμαλικάο, αλλά ο ίδιος ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα έσπευσε να τους διαψεύσει και μάλιστα με σκληρό τρόπο μέσω Instagram.

Πηγή: sport24.gr

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});