Uncategorized

“Κυνηγάει” Ολιβέιρα η ΑΕΚ, θέλει λίγο χρόνο ο Πορτογάλος


Στην προσπάθειά της να τελειώνει και με την υπόθεση του καθαρόαιμου σέντερ φορ που θα ενισχύσει την επιθετική γραμμή της ομάδας, η ΑΕΚ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Νέλσον Ολιβέιρα με τον ίδιο να χρειάζεται λίγο χρόνο μέχρι να αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο επαγγελματικό του βήμα και την Ένωση να είναι διατεθειμένη να “χτυπήσει” ξανά την πόρτα του Πορτογάλου, για να καταφέρει να αποσπάσει θετική απάντηση.
Η ΑΕΚ εδώ και μέρες έχει δείξει και έμπρακτα το ενδιαφέρον της προς το πρόσωπο του Νέλσον Ολιβέιρα έχοντας καταθέσει στον ίδιο πρόταση συμβολαίου με αποδοχές οι οποίες (μαζί με τα μπόνους) ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ!
Ο Πορτογάλος επιθετικός ολοκλήρωσε και τυπικά την συνεργασία του με την Νόριτς και ο ίδιος αναζητά με πολύ προσοχή μια αξιόλογη πρόταση θέλοντας αφενός να αγωνιστεί σε ένα ποιοτικό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και αφετέρου χρόνο ούτως ώστε να μη βιαστεί και να κλείσει ένα καλό συμβόλαιο.
Σύμφωνα με τους ατζέντηδες του παίκτη, η πρόταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ είναι από τις καλύτερες που έχει στα χέρια του και τόσο εκείνοι όσο και ο ίδιος δεν είναι αρνητικοί στην ιδέα του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα!
Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση ο 27χρονος ζητά χρόνο την στιγμή που οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να τον κλείσουν και να μεταβεί στο Κιέλτσε, ούτως ώστε να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του βασικού σταδίου προετοιμασίας αλλά και στις φιλικές αναμετρήσεις.
Πάντως, είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να χτυπήσει ξανά την πόρτα του Πορτογάλου, για να επαναδιαπραγματευτεί την πρόταση στην προσπάθειά της να αποσπάσει θετική απάντηση από τον διεθνή επιθετικό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});