Uncategorized

ΑΕΚ και Ρόμα πολύ κοντά σε συμφωνία για Βέρντε

Θετική εξέλιξη αναμένεται να έχει το “θρίλερ” της συμφωνίας μεταξύ ΑΕΚ και Ρόμα για την απόκτηση του Ιταλού Ντανιέλε Βέρντε έπειτα από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις που είχαν οι δύο πλευρές με τον παίκτη να πιέζει την ιταλική ομάδα, ούτως ώστε να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα!

Η ΑΕΚ εδώ και μέρες δεν σταματά τις διαπραγματεύσεις στην προσπάθειά της να κλείσει τον Ντανιέλε Βέρντε τον οποίο έχει ξεχωρίσει και επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ και μάλιστα όσο πιο άμεσα, ούτως ώστε να ενσωματωθεί κι εκείνος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας αλλά και να αγωνιστεί στα φιλικά παιχνίδια, για να φανεί πως “ταιριάζει” με την ομάδα αλλά και ποια στοιχεία θέλουν δουλειά. 
Οι εκπρόσωποι του Βέρντε είναι ικανοποιημένοι από την πρόταση της Ένωσης και το μόνο το οποίο απέμενε, για να ολοκληρωθούν όλα και οι δυο πλευρές να δώσουν τα χέρια ήταν να συζητήσουν και με την Ρόμα για τα περαιτέρω της μεταγραφής, χωρίς, όμως, να υπάρχει κάποια εξέλιξη από την συζήτηση αυτή. 
Λόγω αυτού η Ένωση θέλησε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της ερχόμενη σε επικοινωνία με την ιταλική ομάδα και με τα συμπεράσματα από την επαφή αυτή να είναι θετικά καθώς οι δυο πλευρές φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην συμφωνία κόντρα στα ιταλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για ναυάγιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ρόμα και του ελληνικού συλλόγου. 
Σε κάθε περίπτωση τα πράγματα είναι σε πολύ κακό δρόμο και οδεύουν θετικά για την υπόθεση του 23χρονου, ο οποίος είναι απόλυτα “ψημένος” να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα και έχει ασκήσει με τον τρόπο του την δική του πίεση στην ομάδα, για να συμφωνήσει και να γίνει “κάτοικος” Ελλάδας. 
Ως εκ τούτου τα επόμενα 24ωρα αναμένεται απάντηση από την γείτονα χώρα αναφορικά με το μέλλον του παίκτη ο οποίος θέλει να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο αλλά και προπονείται υπό τις οδηγίες του Μιγκέλ Καρντόσο που τον έχει πιστέψει και έχει δώσει την συγκατάθεσή του για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});