Uncategorized

Όλα ανοικτά με Βέρντε!

Εξελίξεις που δεν περίμεναν στην ΑΕΚ πραγματοποιήθηκαν στην υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε κι πλέον όλα είναι ανοικτά για την τελική έκβαση της περίπτωσής του!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Η Ένωση εξαρχής ήθελε να πάει στην Πολωνία με έναν ακραίο. Αυτό δεν έχει συμβεί και ούτε υπάρχουν πολλές πιθανότητες να συμβεί στις εναπομείναντες μέρες. Για αυτό η ομάδα δουλεύει με σκοπό να αποκτήσει έναν ποιοτικό εξτρέμ, που θα βρίσκεται στο στάδιο προετοιμασίας στην Ελλάδα. 
Οι συζητήσεις της πλευράς του παίκτη με αυτήν της Ρόμα δεν είχαν αίσιο τέλος και η χρυσή τομή δεν συμφωνήθηκε. Η ΑΕΚ είχε νέα επικοινωνία με τους εμπλεκόμενους και έκλεισε την πόρτα στους εκπροσώπους του παίκτη, ενώ τόνισε στην Ρόμα ότι θα μιλάει μόνο μαζί της. 
Μία πολύ σημαντική κίνηση από την Ένωση, η οποία έδειξε ότι δεν θα αφήσει τους μάνατζερ του Ιταλού να κάνουν ότι θέλουν. Πλέον ξεκαθάρισε ότι άμα θέλουν να προχωρήσει η μεταγραφή, τότε θα καρποθούν μόνο το ποσό που προβλέπεται. 
Αν βρεθεί σύλλογος που θα καλύπτει την πλευρά της Ρόμα αλλά και αυτή του παίκτη, τότε ο Βέρντε θα πάει εκεί. Αυτό το σενάριο συγκεντρώνει πολύ λίγες πιθανότητες και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τον παίκτη. 
Η ΑΕΚ είναι δεδομένο ότι θα περιμένει λίγες ακόμα μέρες για να δει την τελική έκβαση της υπόθεσης. Νέος στόχος της διοίκησης είναι ο νέος ακραίος επιθετικός να βρίσκεται στην προετοιμασία που θα γίνει στην Ελλάδα. 
Αν έως την Δευτέρα δεν υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη, τότε ο Δικέφαλος θα σβήσει το όνομα του Βέρντε από τις προτεραιότητές του και θα πάει για άλλον εξτρέμ. Αν όμως προκύψουν διαφοροποιήσεις στην συνάντηση που θα γίνει ανάμεσα σε μάνατζερ Βέρντε και Πετράκι, τότε μπορεί να αλλάξει η κατάσταση και να κλείσει πολύ γρήγορα η μεταγραφή στην ΑΕΚ!