Uncategorized

Στην λίστα της ΑΕΚ ο Μάλμπασιτς!

Στην Ισπανία αναφέρεται ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται να αποκτήσει τον Σέρβο εξτρέμ της Τενερίφης!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο ρεπορτάζ της Ένωσης επιστρέφει το όνομα του Φίλιπ Μάλμπασιτς, ο οποίος έρχεται στην επιφάνεια μετά τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε. 
Οι Ισπανοί στα ρεπορτάζ τους σημειώνουν ότι η Τενερίφη δεν θα έλεγε όχι σε μια πρόταση που θα έφτανε τις 500.000 ευρώ για να συναινέσει στην παραχώρησή του. 
Ο Σέρβος είναι ποδοσφαιριστής, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της υπόθεσης, αλλά προτιμά να παίζει στο δεξί άκρο. Σε αυτήν την θέση έγινε γνωστός αφού σε 72 συμμετοχές έχει καταγράψει 23 γκολ και 8 ασίστ. 
Ο Φίλιπ είναι γνωστός για την απίθανη τεχνική του κατάρτιση αλλά και την ταχύτητά του, για αυτό και μπορεί να αγωνιστεί σαν αριστερό εξτρέμ αλλά και φορ. Σαν αριστερός μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 45 αγώνες με 6 γκολ και 3 ασίστ, ενώ αντίθετα σαν κεντρικός επιθετικός έχει σημειώσει 12 γκολ και 2 ασίστ σε 47 παιχνίδια. 
Έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ραντνίσκι, πριν μεταβεί στην Ραντ και μετέπειτα στην Χόφενχαιμ. Έπαιξε έναν χρόνο με τα χρώματα της Παρτιζάν και στη συνέχεια έγινε γνωστός από το τριετές πέρασμά του από την Βοϊβοντίνα. Το 2017 αποκτήθηκε από την Τενερίφη και βρίσκεται μέχρι σήμερα στο ρόστερ των Ισπανών!