Uncategorized

“Ο Σουσαέτα έχει λάβει πρόταση από την ΑΕΚ”

Πριν κάποιες εβδομάδες είχε βγει το όνομα του Μαρκέλ Σουσαέτα στην επιφάνεια για την θέση του εξτρέμ αφού ο 31χρονος Βάσκος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικ Μπιλμπάο αλλά η ΑΕΚ έσπευσε γρήγορα να το διαψεύσει παρά τις συζητήσεις που είχαν γίνει αρχικά χωρίς να βρίσκεται η χρυσή… τομή ανάμεσα στον παίκτη και στην Ένωση.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Ισπανικός τύπος και συγκεκριμένα και το “elgoldigital.com” επαναφέρει το θέμα ξανά στην επιφάνεια για το επικείμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ αλλά και το ενδιαφέρον της Αλαβές. Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Σασουέτα έχει πρόταση για να παίξει στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά: «Μένει να δούμε αν ο Σουσαέτα αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία ή αν θα δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό όπου έχει ήδη λάβει πρόταση να παίξει στην ΑΕΚ της Αθήνα. Η ελληνική ομάδα θέλει να προσθέσει ποιότητα με τον Σουσαέτα στη νέα της προσπάθεια και σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να προσφέρει υψηλότερα ποσά απ’ αυτά της Αλαβές. Αυτή τη στιγμή ο Σουσαέτα απολαμβάνει τις διακοπές του και περιμένουν όλοι να δουν τι απόφαση θα πάρει για τον ίδιο και την οικογένειά του».