Uncategorized

Προβάρει τα κιτρινόμαυρα ο Βέρντε

Σε μεταγραφικό θρίλερ έχει μετατραπεί η υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε, ωστόσο ΑΕΚ και Ρόμα φαίνεται πως κατάφεραν να βρουν την χρυσή τομή και τις επόμενες μέρες ο παίκτης αναμένεται να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα! Βέρντε τριετίας στην Ένωση!
Η ιστορία της μεταγραφής του Βέρντε από την Ρόμα (στην οποία και ανήκει) στην ΑΕΚ τις τελευταίες μέρες έχει απασχολήσει πολύ τους δύο συλλόγους αλλά και τους ανθρώπους που εκπροσωπούν τον παίκτη στην προσπάθειά τους να βρουν την χρυσή τομή, γεγονός που τελικά φαίνεται να επετεύχθη και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για την τελική απόφαση που θα παρθεί και για την μεταφορά του Ιταλού στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.
Σήμερα το απόγευμα (15/7) θα πραγματοποιηθεί η τελική συνάντηση με τους Τζιανλούκα Πετράκι, Μόργκαν Ντε Σάνκις και τους εκπροσώπους του Βέρντε με τα πράγματα να διαφαίνονται θετικά για την έκβαση της υπόθεσης έπειτα κι από την πίεση που άσκησε η Ρόμα δεδομένου ότι είναι ευχαριστημένη οικονομικά από την πρόταση που κατέθεσαν οι κιτρινόμαυροι ενώ ρόλο στην πίεση αυτή διαδραμάτισε και το ταξίδι των Λυμπερόπουλου και Λυσάνδρου στην Ιταλία, για να δρομολογήσουν την συμφωνία στις αρχές του Ιουλίου. 
Να τονιστεί ότι η ΑΕΚ ανέβασε το κόστος της μεταγραφής ενώ παράλληλα θα καθοριστεί, αν θα υπάρξει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του Ιταλού. Σε κάθε, πάντως, περίπτωση η ΑΕΚ θα κάνει διακανονισμό με ένα μεγάλο ποσό, ούτως ώστε να έχει και τον έλεγχο της υπόθεσης.
Η ΑΕΚ είχε απογοητευτεί από τους χειρισμούς των ατζέντηδων του Βέρντε, ωστόσο αποφάσισε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία και να επιτρέψει στον Ιταλό να έρθει στην Ελλάδα, γεγονός που αποτελεί και δική του επιθυμία μιας και ο ίδιος ουδέποτε στάθηκε αρνητικός στην μεταγραφή αυτή. Μάλιστα, ο Βέρντε θεωρεί ότι στην ΑΕΚ θα καταφέρει να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του.
Επομένως, εφόσον ΑΕΚ, Ρόμα και Βέρντε είναι σύμφωνοι για την μεταφορά του παίκτη στην Ένωση, σήμερα αναμένεται η συνάντηση των παραπάνω, όπως τονίστηκε, για την οριστικοποίηση της υπόθεση όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια τριών χρόνων!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});