Uncategorized

Μήνυμα επιστροφής στην ΑΕΚ από τον Μπογέ!

Ο Λούκας Μπογέ μετά την εκπνοή του μονοετούς συμβολαίου του και την μη ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του επέστρεψε στην Τορίνο αλλά έχει στείλει το δικό του μήνυμα επιστροφής στην ΑΕΚ επιθυμώντας να αγωνιστεί ξανά με τα χρώματά της!
Ο 23χρονος, αν και επέστρεψε στην Τορίνο μετά την ολοκλήρωση του μονοετούς δανεισμού στην ΑΕΚ, δεδομένου ότι ο σύλλογος δεν ενεργοποίησε την οψιόν ύψους 6 εκατομμυρίων που προβλεπόταν στο συμβόλαιό του, έχει στείλει το δικό του μήνυμα στους ανθρώπους της Ένωσης εκφράζοντας την επιθυμία του να γυρίσει και να αγωνιστεί ξανά με τα κιτρινόμαυρα.
Ο Αργεντινός μπορεί να έμεινε έναν χρόνο στην Ένωση και να μην απέδωσε τα μέγιστα, σύμφωνα με τα πλάνα της ομάδας, εντούτοις με το ήθος και την εργατικότητά του έχει κάνει την ηγεσία της ΑΕΚ να μην του κλείσει την πόρτα και να φιλτράρει την επιθυμία του, παρά το γεγονός ότι ο Μιγκέλ Καρντόσο διαθέτει, ήδη, μια πληθώρα ποιοτικών μεσοεπιθετικών.
Εξάλλου, ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν ήταν αρνητικός, όταν το όνομα του Μπογέ έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ενώ, παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ δε θα ήταν αρνητική στο να συνεργαστεί ξανά μαζί του, εντούτοις τίποτε δε μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο και δεδομένο, εφόσον ακόμα δεν έχει αποφασιστεί κάτι σχετικό και δεν έχει υπάρξει τίποτε επίσημο ακόμα και σε προφορικό επίπεδο από την ηγεσία του κιτρινόμαυρου συλλόγου. 
Από την πλευρά του, ωστόσο, ο παίκτης, αν η ΑΕΚ αποφασίσει την επιστροφή του, είναι, σαφώς, διατεθειμένος να διαπραγματευτεί μαζί της, ούτως ώστε να επιτευχθεί μια καλή συμφωνία με τον ιταλικό σύλλογο.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});