Uncategorized

Καρντόσο: “Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης”

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε εχθές (18/7) στα Σπάτα μεταξύ του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, Νίκου Λυμπερόπουλου και του Πορτογάλου τεχνικού, Μιγκέλ Καρντόσο αναφορικά με το μέλλον των παικτών στην ομάδα δεδομένης της εικόνας που παρουσίασαν στο Κιέλτσε με τον κόουτς να τονίζει πως υπάρχει χρόνος και δεν τίθεται θέμα βιασύνης.

Λυμπερόπουλος και Καρντόσο συναντήθηκαν και συζήτησαν για την έκβαση της προετοιμασίας στην διάρκεια του βασικού σταδίου αυτής στην Πολωνία αλλά και για το πως ανταποκρίθηκαν οι παίκτες στα θέλω και τις απαιτήσεις του προπονητή. 
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του  Καρντόσο, οι κιτρινόμαυροι ανταποκρίθηκαν σε όλα, όπως ακριβώς ήθελε ο ίδιος, και έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους, ενώ, όταν ο Λυμπερόπουλος έστρεψε την συζήτηση στο ποιοι υπολογίζονται και ποιοι όχι, τότε ο Πορτογάλος τόνισε χαρακτηριστικά ότι “δεν τίθεται λόγος βιασύνης” και πως καλύτερη αξιολόγηση είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί μετά και την έλευση του Ολιβέιρα.
Επιπρόσθετα, πέρα από την τελική απόφαση για το ποιοι υπολογίζονται από όλους όσους είχε και δούλεψε μαζί τους ο Καρντόσο στο Κιέλτσε πρέπει να παρθούν αποφάσεις αναφορικά και με εκείνους που επρόκειτο να αποδεσμευτούν. Εξάλλου, υπενθυμίζεται ότι Γιούσης, Μπάμπης, Μοράν. Τσόσιτς και Γιαννούτσος δεν ταξίδεψαν μαζί του στην Πολωνία ακολουθώντας διαφορετικό πρόγραμμα προετοιμασίας στα Σπάτα υπό τις οδηγίες του Νίκου Παναγιωταρά, ούτως ώστε να διατηρούνται σε φόρμα έως ότου αποφασιστεί το μέλλον τους.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});