Uncategorized

Επιμένουν για Μπακασέτα-Μπακάκη οι Ιταλοί!

Γράφει ο Insider!
Την Τρίτη στο ΟΑΚΑ βρέθηκαν σκάουτερ από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, κυρίως όμως από την Serie A. 
Η ΑΕΚ φέτος έχει συνεργαστεί και έχει δημιουργήσει επαφές με αρκετές ομάδες αλλά και μάνατζερ στην Ιταλία, αυτό αποδεικνύεται και από τις προτάσεις που απέρριψε για Μπάρκα και Λιβάγια! 

  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
    google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
    enable_page_level_ads: true
  });

Προ ημερών γράφτηκε από ιταλικά ΜΜΕ για το ενδιαφέρον της Φροζινόνε για τον Μιχάλη Μπακάκη. Άνθρωποι της ιταλικής ομάδας βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο τη Τρίτη και παρακολούθησαν από κοντά τον Έλληνα διεθνή μπακ και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με αποτέλεσμα να υπάρξει νέα επαφή με την πλευρά της ΑΕΚ σε πιο σοβαρό επίπεδο αυτή τη φορά και δεν αποκλείεται τα επόμενα 24ωρα να υπάρξει επίσημη πρόταση στην Ένωση για τον ποδοσφαιριστή. 
Ένας άλλος ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων που έχει δημιουργήσει καλή φήμη και έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες στην Ιταλία είναι ο Τάσος Μπακασέτας (λόγω του μάνατζερ του Φεντερίκο Παστορέλο αλλά και των αδερφών Λέμιτς), για τον οποίο επίσης εκδήλωσε το ενδιαφέρον της η Φροζίνονε μετά το παιχνίδι με τη Σέλτικ και ίσως κατατεθεί και για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό επίσημη προσφορά.
Ο ιταλικός σύλλογος είναι φανερό πως γλυκοκοιτάζει και τους 2 ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ελλάδος και μένει να δούμε αν το θέμα προχωρήσει περαιτέρω.
Θυμίζουμε πως τα συμβόλαια και των 2 παικτών λήγουν το επόμενο καλοκαίρι αλλά πρόκειται σύντομα να κληθούν από τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου τους (Με τον Μιχάλη Μπακάκη ήδη έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις).

  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
    google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
    enable_page_level_ads: true
  });