Uncategorized

Μάλκολμ Γκρίφιν: “Ήρθα σε ομάδα με σπουδαία ιστορία”

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν έκανε δηλώσεις αναφερόμενος στην μεταγραφή του στην ΑΕΚ, κατά κύριο λόγο, αλλά και στην μέχρι τώρα πορεία του στο μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκάρντ:

“Νιώθω πολύ ωραία που επέστρεψα στην Ελλάδα! Πέρυσι, ήμουν στον Κολοσσό και αγωνίστηκα για πρώτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορώ να πω πως ωρίμασα αρκετά σε αυτούς τους πέντε μήνες. Είχα την ευκαιρία να γυρίσω τώρα κι είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Για την ακρίβεια, πριν φύγω για να πάω στην Ζενίτ, ο κόουτς Λυκογιάννης μού είπε πως η ΑΕΚ ενδιαφερόταν για μένα. Πήγα, όμως, στην Ρωσία μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλά εκεί τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα σχεδίαζα. Ένιωσα καλά που η ΑΕΚ συνέχισε να ενδιαφέρεται. Ο μάνατζέρ μου μίλαγε μαζί τους όλο το καλοκαίρι, αλλά δεν με ενημέρωσε μέχρι να οριστικοποιηθούν όλα. Είμαι χαρούμενος για αυτή την ευκαιρία, γιατί ήρθα σε μια τοπ ομάδα, με μεγάλη παράδοση και σπουδαία ιστορία. Νιώθω πολύ καλά που είμαι μέρος της.

Τα σκέφτηκα όλα αυτά πριν υπογράψω το συμβόλαιό μου. Ξέρω πως το να κατακτάς το Κύπελλο και το BCL σού βάζει πολλή πίεση. Αλλά έχω “χτιστεί” για την πίεση, να βγαίνω μπροστά σε κάθε κατάσταση και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες στην ομάδα, καλό επιτελείο, μού αρέσουν όλοι εδώ, υπάρχει θετική ενέργεια, οπότε νιώθω πραγματικά καλά.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955″,
enable_page_level_ads: true
});

Είναι καλό να έχεις δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Σε κρατάει σε εγρήγορση και σε ετοιμότητα για το επόμενο ματς. Μού αρέσει να παίζω πολλούς αγώνες. Είχα πει και στον ατζέντη μου πως δεν θέλω να αγωνιστώ σε καμία ομάδα που θα παίζει μόνο ένα ματς την εβδομάδα. Τώρα είμαι εδώ και όλα καλά.”