Uncategorized

Σε αναζήτηση δίχως βιασύνη για στόπερ η ΑΕΚ

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται η Ένωση, για να μπορέσει να αποτελέσει την καλύτερη εναλλακτική των βασικών στόπερ, χωρίς ωστόσο να βιάζεται δεδομένου ότι θέλει να καταλήξει στην ιδανικότερη επιλογή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρίσκεται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ούτως ώστε να μπορέσει να αποτελέσει τον παίκτη μπακ των βασικών στόπερ όπως είναι οι Βράνιες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, όταν εκείνοι δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν ως βασική επιλογή (πχ τραυματισμός).
Παράλληλα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχουν γίνει, ήδη, αρκετές προτάσεις για στόπερ στην ΑΕΚ με την ίδια να έχει απορρίψει πολλές αλλά κάποιες να τις έχει σταντ μπάι, για να τις αξιολογήσει περαιτέρω. 
Ωστόσο, φαίνεται πως δεν υπάρχει βιασύνη, για να κλείσει η συγκεκριμένη θέση, αν και είναι δεδομένο πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις. 
Ο Πορτογάλος κόουτς τόνισε χαρακτηριστικά:“Αν βρεθεί κάποια ευκαιρία θα μπορούσαμε να την εκμεταλλευτούμε. Αυτή τη στιγμή ίσως έχουμε ένα θέμα στη συγκεκριμένη θέση (σ.σ. κέντρο άμυνας), αλλά ίσως σε μία εβδομάδα να μην υπάρχει κανένα”.

Αν, όντως, λοιπόν, η ΑΕΚ προχωρήσει σε αυτή τη μεταγραφή, τότε είναι πολύ πιθανό να δοθεί ως δανεικός ο Σβάρνας, δεδομένου ότι και πέρσι με τους τέσσερις βασικούς κεντρικούς αμυντικούς ο ρόλος του ήταν περιορισμένος.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});