Uncategorized

Λάζοβιτς:«Λυπάμαι για τον Λιβάγια, άξιζε την πρόκριση η ΑΕΚ»

Ο Ντάνκο Λάζοβιτς μίλησε στον Sport24.gr για το επεισόδιο με τον Λιβάγια, την εμφάνιση του Μπάρκα, τονίζει πως η ΑΕΚ άξιζε την πρόκριση, ενώ αποκαλύπτει πως βρέθηκε μια «ανάσα» απο την Ένωση πριν 4 χρόνια! 


Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξή του:

Για την φάση με τον Λιβάγια:


«Δεν ξέρω τι ακριβώς συνέβη στο τέλος και γιατί με κλώτσησε ο Λιβάγια. Να σου πω την αλήθεια δεν κατάλαβα ποιος ήταν ο παίκτης που με κλώτσησε. Τώρα το μαθαίνω από εσένα. Το σίγουρο είναι πως έτρεξε κατά πάνω μου. Όμως, όπως και να έχει, το ποδόσφαιρο είναι γεμάτο συναισθήματα. Συμβαίνουν αυτά. Μερικές φορές μπορεί να ξεφύγεις και να χάσεις το μυαλό σου. Λυπάμαι για τον Λιβάγια, διότι λόγω της αποβολής θα χάσει κάποια παιχνίδια του Champions League και ξέρω πως είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του».

Για την προσπάθεια της Βίντι: 

«Πιστεύαμε, παρά το αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, πως μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Παλέψαμε, δώσαμε τα πάντα, αλλά μας έλειψε η τύχη. Όμως, οφείλω να πω ότι βάσει της εικόνας στα δύο παιχνίδια η ΑΕΚ άξιζε να πάει στο Champions League».

Για το στοιχείο που έλειπε στην Βίντι και το είχε η ΑΕΚ:

«Σήμερα ήταν ο τερματοφύλακας. Ο Μπάρκας ήταν φανταστικός και βοήθησε πάρα πολύ την ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση. Όμως, όπως σου προείπα, άξιζαν την πρόκριση ούτως ή άλλως με βάση τη συνολική απόδοση στα δύο παιχνίδια».

Για την εμφάνισή του στο πρώτο ματς: 

«Αποτελώ μέλος μίας ομάδας και πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Το ποδόσφαιρο δεν είναι τένις να παίζεις μόνος σου. Είναι σημαντικό να είσαι μέλος μίας ομάδας κι εγώ σήμερα ήμουν αυτό ακριβώς. Είτε παίζω ως φορ, είτε ως δεύτερος επιθετικός, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Θα κάνω ό,τι αποφασίσει ο προπονητής».

Για την εμφάνιση του ονόματός του σε ελληνικά δημοσιεύματα:

«Ήμουν πολύ κοντά στην ΑΕΚ πριν από τέσσερα χρόνια. Τελικά η μεταγραφή δεν προχώρησε. Τώρα, είμαι κομμάτι της ιστορίας της Βίντι και είμαι χαρούμενος γι’ αυτό».