Uncategorized

Ετοιμάζει ποιοτική κίνηση με ξένο η ΑΕΚ!

Πάει για την υπέρβαση η Βασίλισσα!
Με τον ερχομό του Ηλία Παπαθεοδώρου στον πάγκο της, η ΑΕΚ προχώρησε σε κάποιες μεθοδευμένες κινήσεις ενόψει της ερχόμενης σεζόν. Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα η Βασίλισσα έκανε τρεις μεταγραφές, με κοινό γνώμονα: την ενίσχυση του ελληνικού κορμού, αποκτώντας εντός τριών ημερών τους Νίκο Γκίκα, Βασίλη Τολιόπουλο και τον Δημήτρη Κακλαμανάκη.
Η ΑΕΚ δείχνει πως φέτος θέλει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχη, χωρίς όμως βιαστική βήματα. Αναφορικά με τους ξένους παίχτες, οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν την υπέρβαση πραγματοποιώντας την ανανέωση του Γιόνας Ματσιούλις και του Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Δύο παίχτες που έπαιξαν καταλυτικό ρόλο στην περσινή πορεία της ομάδος και συνείσφεραν τα μέγιστα.
Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν φήμες πως η Βασίλισσα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ξένο γκαρντ, ο οποίος έχει έφεση στο σκοράρισμα, ενώ έχει αγωνιστεί σε ομάδα της Ευρωλίγκας, κατά τον παρελθόν. Όπως είναι αναμενόμενο, το όνομα του έρχεται “ταράξει” τα νερά, με τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα να αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});