Uncategorized

Παρουσίαση με την κούπα να δεσπόζει


Στην παρουσίαση της ανανέωσης ΠΑΕ ΑΕΚ και ΟΠΑΠ δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στον χώρο η Κούπα του Πρωταθλήματος που σήκωσε η Ένωση την περασμένη σεζόν.

Μιλώντας για την ανανέωση της συνεργασίας ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μηνάς Λυσάνδρου δήλωσε:

“Καλησπέρα, βρισκόμαστε μετά από έναν χρόνο στον ίδιο χώρο για να παρουσιάσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ, εταιρία που υποστηρίζει τον αθλητισμό. Θα είναι κεντρικός χορηγός στη φανέλα μας και ελπίζουμε να μας φέρει τύχη όπως και πέρσι! Θα κριθεί το πόσο καλότυχο είναι το νέο logo!
Πέρυσι είχαμε μια ευχή να πετύχουμε τους στόχους μας. Η επιστροφή στην κορυφή του πρωταθλήματος, η πορεία μας στην Ευρώπη, που άδικα αποκλειστήκαμε πέρυσι. Η ΑΕΚ επέστρεψε εκεί που ανήκει κι αυτό επισφραγίστηκε με την είσοδο στους ομίλους του Champions League.
Αυτό έγινε και με τη στήριξη του ΟΠΑΠ, στρατηγικός συνεργάτης, τη νιώθουμε πολύ δική μας την εταιρία, για τη νοοτροπία της και την κοινωνική της προσφορά στον αθλητισμό.
Εκ μέρους όλης της ΑΕΚ ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη και ελπίζω και τη νέα σεζόν να εκπληρωθούν οι ευχές μας!”

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόοπ τόνισε:

“Αρχίζει μια ακόμα χρονιά με μια νέα συνεργασία με την ΑΕΚ. Φέτος είναι ακόμα πιο σημαντική χρονιά αφού η ΑΕΚ είναι η πρωταθλήτρια και εκπροσωπεί την Ελλάδα στους ομίλους του ChampionsLeague. Είναι μια ιστορική χρονιά για την ΑΕΚ και είναι σημαντικό για μας που είμαστε μέρος αυτής. Για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν θα διαφημιζόμαστε στη φανέλα της ΑΕΚ. Πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα και επέστρεψε στο Champions League. Φέτος έχει να αντιμετωπίσει τρεις ακόμα σπουδαίες ομάδες, τη Μπάγερν Μονάχου, τη Μπενφίκα και τον Άγιαξ και ελπίζουμε να μείνει αξέχαστη και αυτή η σεζόν για τον κόσμο της ΑΕΚ.