Uncategorized

Τρομερή ΑΕΚ, πάτησε τον Πανιώνιο!

Παίζοντας κυριαρχικό ποδόσφαιρο η ΑΕΚ, επικράτησε εύκολα του Πανιωνίου με 4-0!

Με την καλύτερη ψυχολογία θα ταξιδέψει στο Αμστερνταμ για την αναμέτρηση με τον Αγιαξ η ΑΕΚ, καθώς συνέτριψε τον Πανιώνιο με 4-0, ενώ έχασε μεγάλες ευκαιρίες και για άλλα γκολ.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ενωση έδειξε να εγκλωβίζεται στην μαζική άμυνα των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, μέχρι να έρθει ο Εκι Πόνσε και να σκοράρει ακριβώς πριν το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε φουριόζα, έκανε το 2-0 με τον Μπακασέτα, είχε δοκάρι με τον Μάνταλο, ενώ το τελευταίο δεκάλεπτο είχε απόλυτο πρωταγωνιστή τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος αντικατέστησε τον Μάνταλο στο 80′ και μέσα σε 10 λεπτά πρόλαβε να πετύχει 2 γκολ και να σημαδέψει και το δοκάρι σε μια φάση.

Στα αρνητικά του αγώνα η αναγκαστική αλλαγή του Σιμόες με τον Τσόσιτς, όπου μένει να δούμε το μέγεθος του προβλήματος του Πορτογάλου, καθώς και η άρνηση της αποστολής του Πανιωνίου να βγει στον αγωνιστικό χώρο για το 2ο ημίχρονο, εξαιτίας ενός πανό που είχε αναρτηθεί από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ.

Πλέον η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στην αναμέτρηση με τον Αγιαξ την Τετάρτη και σε αυτήν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την επόμενη Κυριακή.