Uncategorized

Τσιγκρίνσκι : ” Μπορούμε να πετύχουμε πολλά στο Τσάμπιονς Λίγκ”

Συνέντευξη στην “Real news” παραχώρησε ο Ουκρανός αμυντικός της ΑΕΚ, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ποιότητα και την αξία της ομάδας αλλά και την πρόοδο της τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

” Τα τελευταία χρόνια προοδεύουμε συνεχώς και αυτό φαίνεται. Τώρα μας περιμένει ακόμα μια μεγάλη πρόκληση, αυτή του Τσάμπιονς Λίγκ. Το να παίζεις στους ομίλους, είναι κάτι ξεχωριστό και μοναδικό για τον καθένα και προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε ώστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι μεγάλη υπόθεση για την ΑΕΚ ΝΑ δίνει το “παρών” και μόνο κέρδος μπορούμε να έχουμε”.

Όσο αναφορά τα δεδομένα του ομίλου ο Τσιγκρίνσκι δήλωσε πως : “Εννοείται η Μπάγερν έχει τον κύριο λόγο για την πρώτη θέση. Όμως απο εκεί και πέρα ολα είναι ανοικτά. Έχω παρακολουθήσει τον Άγιαξ και την Μπενφίκα που ασφαλώς είναι δυνατοί αντίπαλοι, όμως η ΑΕΚ θα εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να προχωρήσει μπροστά. Είμαι αισιόδοξος ότι είμαστε σε θέση να πετύχουμε πράγματα, αρκεί κάθε φορά να αποδίδουμε το μάξιμουμ του ποδοσφαίρου που γνωρίζουμε.”

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});