Uncategorized

Εβίνα Μάλτση: “Θα αποσυρθώ όταν περάσουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών, Εβίνα Μάλτση, μετά τη νίκη-πρόκριση της Ελλάδας επί της Κορέας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Γυναικών έκανε δηλώσεις, όπου ανέφερε τα πρότυπά της αλλά και το πότε σκοπεύει να αποσυρθεί, μιας και βρίσκεται αισίως στο 40ο έτος της ηλικίας της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η σπουδαία Εβίνα Μάλτση:

“Θαυμάζω παίκτες όπως ο Τζινόμπιλι ή ο Νοβίτσκι και όλους αυτούς που είναι στο NBΑ, το WNBA ή σε άλλα πρωταθλήματα – άνδρες, γυναίκες, δεν έχει σημασία. Είναι πρότυπά μου. Πάντα αναρωτιόμουν πως τα καταφέρνουν και πάντα προσπαθούσα να φτάσω αυτό το επίπεδο. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό το ρεκόρ, επειδή αγαπώ πραγματικά το μπάσκετ.

Η Φασούλα είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι. Η Χριστινάκη εμφανίστηκε σε πολλά κρίσιμα παιχνίδια πέρυσι, όπως και στα παράθυρα. Η γενιά που έρχεται είναι πολύ φρέσκια και γεμάτη ενέργεια. Η Παυλοπούλου επίσης μας εντυπωσίασε στην διάρκεια της προετοιμασίας και στο παρκέ δεν δείχνει σε τίποτα ότι είναι rookie. Ειδικά όταν είσαι και πόιντ γκαρντ, που είναι δύσκολος ρόλος και στοιχηματίζω πως θα γίνει μια παίκτρια για την οποία θα μιλούν πολλοί στο μέλλον.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Θέλω να παίζω μέχρι να πεθάνω! Ελπίζω πως μπορούμε να προκριθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και μόνο τότε θα αποσυρθώ.”