Uncategorized

Χουλτ: “Αυτό είναι το Champions League”

Δεν έψαξε για δικαιολογίες ο Νίκλας Χουλτ σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote Tv, μετά την λήξη του αγώνα με την Μπενφίκα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σουηδός:

“Κάναμε τα πάντα, δώσαμε το 110% των δυνάμεών μας, αν εξαιρέσουμε το πρώτο 15λεπτο από εκεί και πέρα ήταν καθαρά ατυχία. Το παιχνίδι τελείωσε με ήττα 2-3 και δεν μπορούμε να πούμε πως κάναμε ένα καλό παιχνίδι τελικά.

Δεν ήταν έλλειψη συγκέντρωσης, υπήρχε ένα περίεργο συναίσθημα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ. Στη συνέχεια κάναμε 10 ευκαιρίες σημειώσαμε δύο γκολ, η Μπενφίκα έκανε 4-5 ευκαιρίες κι έβαλε ένα γκολ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, αυτό είναι το Champions League.

Είμαι χαρούμενος με την απόδοσή μου, έφτασε πολλές φορές η μπάλα στα πόδια μου. Είχα καλή συνεργασία με τον Μάνταλο, είχαμε συζητήσει πως πρέπει να πλαγιοκοπήσουμε. Το κάναμε κάναμε καλά.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Είναι το ίδιο μάθημα που πήραμε μετά το παιχνίδι με τον Άγιαξ. Αντιληφθήκαμε πως πρέπει αν είσαι συγκεντρωμένος καθ’ όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Το αντιληφθήκαμε τότε, το αντιληφθήκαμε και τώρα”.