Uncategorized

Επιστροφές στην ΑΕΚ!

Πολλές οι απουσίες παικτών που έχει η ΑΕΚ το τελευταίο καιρό. Ο ένας τραυματισμός διαδέχεται τον άλλον. Η διακοπή του πρωταθλήματος ήρθε και κούμπωσε τέλεια για τους πρωταθλητές Ελλάδος, καθώς οι ποδοσφαιριστές θα έχουν την ευκαιρία για ξεκούραση και χαλάρωση αυτές τις μέρες μετά τα συνεχόμενα και πολύ απαιτητικά παιχνίδια.
Σήμερα στα Σπάτα την εκγύμναση τους με τη μορφή ατομικού προγράμματος συνέχισαν ο Έσε Πόνσε και ο Χρήστος Αλμπάνης. Ενώ Μάνταλος και Οικονόμου ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης σε χαλαρό ρυθμό. Θυμίζουμε πως ο αρχηγός της Ένωσς ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο τη περασμένη Παρασκευή και δεν ήτα διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο Μάριος Οικονόμου υπέστη κάκωση στον αγώνα με τη Μπενφίκα και έγινε αναγκαστική αλλαγή.
Ο 26χρονος σέντερ μπακ αναμένεται τις επόμενες μέρες να επιστρέψει σε φούλ ρυθμούς και θα είναι στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η κατάσταση του Πέτρου Μάνταλου δεν είναι τόσο ξεκάθαρη, ωστόσο δεν εμπνέει ανησύχια στο ιατρικό τιμ της ομάδας και ο διεθνής μεσοεπιθετικός μέσα στο επόμενο διάστημα θα ανεβάσει στροφές!
Μια επιστροφή που περιμένουμε πολύ καιρό είναι αυτή του Χρήστου Αλμπάνη. Ο έλληνας μέσος υπέστη βαριά θλάση στα τέλη Αυγούστου. Στην αποθεραπεία του υπήρξαν κάποια θεματάκια τα οποία και αντιμετωπίστηκαν γι’ αυτό από εβδομάδα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα και λίγες ημέρες αργότερα θα είναι έτοιμος να βοηθήσει και αυτός από τη μεριά του την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως δε τον ξέρουμε ακόμα, δε τον έχουμε μάθει ακόμα, έχοντας αγωνιστεί λιγοστά λεπτά πέρα των φιλικών προετοιμασίας, απέναντι στη Σέλτικ στον επαναληπτικό της Αθήνας!
Ο τέταρτος ποδοσφαιριστής των κιτρινόμαυρων που αντιμετώπιζει πρόβλημα τραυματισμού είναι ο αργεντίνος επιθετικός, Έσε Πόνσε. Ο 21χρονος ταλαιπωρείται από μια θλάση πρώτου βαθμού, κάτι που σημαίνει πως από μέρα σε μέρα θα επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του!
Χορός επιστροφών για την Ένωση, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Για να δούμε!

     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
          google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
          enable_page_level_ads: true
     });