Uncategorized

Ο μεταμορφωτής Μπογέ!

Εξαιρετικά είναι τα δείγματα γραφής από τα δύο πρώτα επίσημα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί ο Λούκας Μπογέ!

Ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός έχει αγωνιστεί 17 λεπτά με τον Ολυμπιακό και ένα μισάωρο στο ματς Κυπέλλου με την Λαμία. Αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους ο Μπογέ με την είσοδό του αναστατώνει όλη την αριστερή πλευρά και κάποιες στιγμές και τον άξονα. Δημιούργησε πολλά προβλήματα στον Τσιμίκα και σε όποιον άλλο πήγαινε να βοηθήσει τον Έλληνα αμυντικό. Το γκολ του Μπακασέτα ξεκινάει με πάσα που λαμβάνει ο Έλληνας μεσοεπιθετικός από τον Μπογέ! Στο ματς με την Λαμία τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε τελική και στις αρχές του δεύτερου έμεινε πίσω στο σκορ. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε την απόφαση να περάσει τον Αργεντινό στον αγωνιστικό χώρο και βάσει του αποτελέσματος και της εικόνας της ΑΕΚ δικαιώθηκε σε μέγιστο βαθμό. Ο Μπογέ μπήκε πολύ ορεξάτος στο γήπεδο και λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο έπειτα από βολέ του Τσιντώτα με υπέροχο κοντρόλ κατέβασε την μπάλα, μπήκε στην περιοχή και παρόλο που τον τράβαγε αμυντικός κατάφερε να μείνει όρθιος και να πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Γιακουμάκη με τον τελευταίο να μην αστοχεί. Ο Αργεντινός παικταράς δεν έμεινε εκεί. Μετά από ώρα και πριν την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ΑΕΚ περνάει δύο αντιπάλους, σουτάρει και κερδίζει το φάουλ έξω από την περιοχή, το οποίο έκανε γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Ροντρίγκο Γκάλο!

Ο παίκτης θέλει σαν τρελός να αγωνίζεται και είναι πολύ ενθαρρυντικό για όλους ότι μπορεί να αγωνίζεται κανονικά χωρίς να έχει την παραμικρή ενόχληση. Δεν έχει φτάσει στο 100% της ετοιμότητάς του και όλοι περιμένουμε να τον δούμε σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό!

Με τον Μπογέ να μπαίνει στην εξίσωση της 11αδας ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει ακόμα έναν ευχάριστο πονοκέφαλο για την επιθετική γραμμή. Με Μπογέ, Μπακασέτα, Λιβάγια, Κλωναρίδη, Πόνσε και Μάνταλο να μάχονται για τις τέσσερις θέσεις της επίθεσης, σίγουρα θα υπάρχουν και δύο παίκτες καλοί που θα προέρχονται από τον πάγκο.

Αξίζει να δούμε αν στο ματς με τον Απόλλωνα ο Μπογέ θα ξεκινήσει βασικός ή θα παίξει στο πολύ δύσκολο ματς της επόμενης Τρίτης στο ΟΑΚΑ με την Μπάγερν!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});