Uncategorized

Το προφίλ του Κυριακόπουλου

Το Kitenimerosi.gr ήρθε σε επαφή με τον ρεπόρτερ του Αστέρα Τρίπολης, Αλέξανδρο Καλτεζιώτη, ο οποίος θα σας αναλύσει πλήρως το προφίλ του Γιώργου Κυριακόπουλου, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η ΑΕΚ.

Το προφίλ του Κυριακόπουλου:

Ο Κυριακόπουλος είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μπακ του πρωταθλήματος. Είναι 22 χρονών , έχει ύψος 1,78 και είναι αριστεροπόδαρος. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην θέση του μπακ τόσο και σε αυτή του εξτρέμ. Πιο πολύ όμως του ταιριάζει η θέση του φουλ μπακ αφού αρέσκεται να κινείται σε όλο την πτέρυγα.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({

google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,

enable_page_level_ads: true

});


Πολύ δυνατό στοιχείο του Κυριακόπουλου είναι το σουτ. Τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης είναι με σουτ εκτός περιοχής. Ένα πολύ δυνατό στοιχείο που διαθέτει είναι η φυσική του κατάσταση κάτι που τον βοηθάει να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς το γήπεδο.

Ο Κυριακόπουλος είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να έχει μεγάλη εξέλιξη. Σύντομα μπορεί να αποτελέσει μια αξιόπιστη επιλογή για την Εθνική και τον Μίκαελ Σκίμπε, καθώς ο Κυριακόπουλος είναι, ήδη, διεθνής με την Εθνική νέων.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({

google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,

enable_page_level_ads: true

});