Uncategorized

Ας βρούν άλλο παραμυθάκι!

Πολύ κουβέντα είχε γίνει κάπου στις αρχές Σεπτέμβριου μερά το τέλος της 2ης αγωνιστικής της Superleague και την επικράτηση της ΑΕΚ με 0-1 του Αστέρα στη Τρίπολη.

Αυτή τη κουβέντα είχε να κάνει με το πέναλντι που κέριδισε και μετέτρεψε σε γκολ ο Πέτρος Μάνταλος, το οποίο έδωσε τη νίκη εντέλει στην ΑΕΚ.

Οι σύμμαχοι και φίλοι αυτών σκουζάνε και φωνασκούσαν για αλλοίωση αποτελέσματς και ευνοική προς τους πρωταθλητές Ελλάδος διαιτησία…οι θεωρίες αυτές καταρρίφθηκαν σήμερα για ένα πολύ απλό λόγο. Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία στο σημερινό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης η ομάδα του Άρη κέρδισε πέναλντι με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

Η μόνη διαφορά είναι πως σε αυτή τη περίπτωση με τα κιτρινόμαυρα ήταν κάποια άλλη όμαδα( ο Άρης, αλλά δεν είναι αυτό που έχει σημασία) και όχι η ΑΕΚ, έπαιξε ρόλο βέβαιως-βεβαίως πως ο ρέφερι που καταλόγησε τη παραβάση είναι ο ιταλός εν ονόματι Ντανιέλε Ντοβέρι και όχι κάποιος έλληνας διαιτητής που θα ισχυροζόντουσαν πως είχε στείλει ο Μελισσανίδης.

Η ουσία είναι μία…το παραθυμάκι τους ΕΛΗΞΕ, ας βρούν άλλο γιατί το μόνο που κάνουνε είναι να εκτίθονται και να γελοιοποιούνται πανελλαδικώς!

     (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({
          google_ad_client: “ca-pub-2691683486408955”,
          enable_page_level_ads: true
     });