Uncategorized

Αυτή είναι η γερμανική Μπάμπεργκ (ΦΩΤΟ)

Αποτέλεσμα εικόνας για μπαμπεργκ αεκ

Όσον αφορά στην φετινή Μπάμπεργκ το καλοκαίρι που μας πέρασε εκτός από διοργάνωση άλλαξε πολλά και στο ρόστερ της. Αρχικά, η πιο σημαντική αλλαγή ήταν στον πάγκο της ομάδας αφού ο Λούκα Μπάνκι αποχώρησε από τον σύλλογο με προορισμό την ΑΕΚ ωστόσο την θέση του πήρε ο επί οκτώ χρόνια προπονητής της εθνικής Λετονίας, Άιναρς Μπαγκάτσκις. O 51χρονος κόουτς είδε πολλούς από τους παίκτες του να φεύγουν ωστόσο κατάφερε να «κρατήσει» τους Ζήση, Ρούμπιτ, Ολίντε, Χέκμαν, Χάρις, Μακ-Ντάουελ Ουάιτ, Τέιλορ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι Γερμανοί προχώρησαν σε δυνατές προσθήκες όπως αυτές του Ταϊρίς Ράις, που είναι το μεγάλο «όπλο» της ομάδας και του Κλιφ Αλεξάντερ. Ακολούθησαν οι Στέβαν Γέλοβατς και Αρνόλντας Κουλμπόκα ενώ ο Λετονός τεχνικός έδωσε έμφαση στο γερμανικό στοιχείο με την απόκτηση των Λέον Κράτζερ, Μορίς Στάκεϊ, Nτάνιελ Σμιντ, Μάρβιν Χέκελ και Κάι Μπρούχνκε.

Η Μπάμπεργκ έχει ξεκινήσει με μία νίκη και μία ήττα στο BCL αφού στην πρεμιέρα έχασε στην έδρα της από την Φουενλαμπράδα με 88-89, ενώ στην 2η αγωνιστική κέρδισε εντός έδρας την Ντιζόν με 73-64. Αντίθετα, στην Μπουντεσλίγκα μετράει μόνο νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές έχοντας κερδίσει κατά σειρά τις Βούρζμπουργκ (80-84), Λούντβιγκσμπουργκ (93-91) και Μπρεμερχάβεν (88-93).

Τα στατιστικά του γερμανικού συνόλου στις πρώτες 2 αγωνιστικές της διοργάνωσης:

Το ρόστερ της Μπάμπεργκ:


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});