Uncategorized

Στο ρελαντί νίκησαν τον Απόλλων οι πιτσιρικάδες της ΑΕΚ!

Η Ένωση αντιμετώπισε τον Απόλλων Λάρισας για την 2η αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρέταξε την ομάδα με πολλούς πιτσιρικάδες, κάνοντας εκτεταμένο rotation, αλλά  ξεκουράσε και  αρκετούς ποδοσφαιριστές που είχαν αναλάβει το βαρύ πρόγραμμα που είχε η ομάδα.
Ο Δικέφαλος μπήκε νωθρά στα πρώτα λεπτά του αγώνα, μη μπορώντας να δημιουργήσει ευκαιρίες. Μετά το 15′ επετεύχθη η πρώτη ευκαιρία για την Ένωση με τον Γιακουμάκη να κάνει το σουτ, αλλά με τον πορτιέρο του Απόλλων να μην έχει κανένα πρόβλημα να μπλοκάρει, καθώς το σουτ του κρητικού φορ δεν ήταν δυνατό.
Μέχρι το 30′  η Ένωση πίεσε χωρίς να βρει το γκολ, τελικά τον γόρδιο δεσμο τον έκοψε ο Άλεφ στο 42′ παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από κόντρες,κάνοντας το 0-1. Η ομάδα δεν σταμάτησε εκεί και έκανε το 0-2 στο 44′ μετά την σέντρα του Γιαννιώτα ο αμυντικός του Απόλλων δεν εκτίμησε σωστά και έβαλε αυτογκόλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε και πάλι πολύ δυνατά χάνοντας πολλές ευκαιρίες μέχρι και το 75, κάπου εκεί ο Γιακουμάκης έβγαλε τρομερή ασίστ με τον Μπότο να σκοράρει. Οι πιτσιρικάδες δεν σταμάτησαν εκει και στο 90” ο νεαρός Σαρδέλης έβαλε το 4ο γκολ στο ντεμπούτο του.
Η ενδεκάδα της ΑΕΚ

O Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκίνησε τον Τσιντώτα κάτω από τα δοκάρια, τους Σβάρνα, Λαμπρόπουλο, Οικονόμου και Γιαννούτσο στην άμυνα, τους Μοράν και Άλεφ στην άμυνα, τους Γιαννιώτα και Γιούση στα άκρα, ενώ ο Μπότος ήταν πίσω από τον Γιακουμάκη.