Uncategorized

Λιβάγια:” Είναι πολύ πιθανό να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό”

Στον φακό του Novasports.gr μίλησε και ο Μάρκο Λιβάγια. Αναφέρθηκε στην περσινή εμπειρία με τον ΠΑΟ και την συνεργασία του με του με Πόνσε και Μπογέ. 
Αναλυτικά ανέφερε: 

Για το περσινό γκολ στην Λεωφόρο: 

«Αυτό που θυμάμαι, και αυτό που σκέφτομαι είναι ότι είχαμε κάνει πολύ καλό παιχνίδι, γιατί ο Παναθηναϊκός βρισκόταν σε καλή κατάσταση. Μετά εμφανίστηκαν τα προβλήματα του Παναθηναϊκού και ήταν θετικό το αποτέλεσμα που είχαμε πάρει, γιατί ο αντίπαλος μας εκείνη την περίοδο ήταν σε καλή κατάσταση».

Για την νέα εικόνα της επιθετικής γραμμής στο ματς με τον Άρη με την συνεργασία με τους Πόνσε και Μπογέ:  

«Δεν μπορώ να πω πολλά καινούργια πράγματα. Είναι μεγάλοι ποδοσφαιριστές και οι δύο όπως όλοι ξέρουμε . Ο καθένας δεν μπόρεσε να προσφέρει άμεσα λόγω διάφορων προβλημάτων, όμως επέστρεψα και βοηθούν. Δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο τουλάχιστον , ωστόσο πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι στον Άρη και αυτό είναι το σημαντικό ».

Για το όμορφο γκολ του και η φοβερή συνεργασία στο ματς με τον Άρη: 

«Είδα τους συμπαίκτες μου, προσπάθησα να διευκολύνω την πορεία της μπάλας για τους συμπαικτες μου και αυτό έκανα. Στη συνέχεια συνεργαστήκαμε καλά με τον Χουλτ και τον Μπογέ και στεέιλαμε την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν μια καλή συνεργασία, όμως και πέρυσι κάναμε καλές συνεργασίες πολλές φορές έβγαιναν άλλες όχι, αλλά είχαμε αρκετές φάσεις. Το σημαντικό είναι να παίζεις καλό ποδόσφαιρο και να προσπαθείς».

Όσον αφορά την συνεργασία με Αραούχο και φέτος με τον Μπογέ και τον Πόνσε: 


«Είναι τρεις μεγάλοι παίκτες με σπουδαία ποιότητα. Ο Αραούχο είναι πολύ καλός φίλος και συμπαίκτες και μπορούσαμε να συνεργαστούμε πολύ καλά. Τόσο ο Πόνσε, όσο και ο Μπογέ είναι νέα παιδιά με πολύ ταλέντο».

Για το ανερχόμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: 

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είδα τον Παναθηναϊκό και την προηγούμενη εβδομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ, είδα τη διάθεση των νεαρών παικτών του, όμως θεωρώ αρκετά πιθανό να κερδίσουμε το ντέρμπι.


 Για το τι χρειάζεται η ΑΕΚ για να κερδίσει 
 Ο προπονητής μας έχει ετοιμάσει ένα τακτικό πλάνο για να κερδίσουμε το ματς και είναι καλό να τα πούμε μετά το παιχνίδι, αν έχουμε κερδίσει».