Uncategorized

Δεν πρέπει να κολλήσει το μυαλό της στο χθεσινό παιχνίδι!

Πολλούς απογοήτευσε η χθεσινή εμφάνιση αρχικά και μετέπειτα το αποτέλεσμα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Δικαιολογημένα υπάρχουν παράπονα από τους οπαδούς. Καλό είναι να υπάρχει κριτική αλλά όχι απαξίωση. Η κριτική βοηθάει την ομάδα να διορθώσει τα λάθη της, όμως η απαξίωση καταστρέφει ολοκληρωτικά την ομάδα και δεν πρέπει να υπάρχει στην ΑΕΚ!


Η Ένωση μπήκε χθες στο γήπεδο χωρίς ψυχή και τσαγανό που χρειάζονται στα ντέρμπι και που μπορούν να σου δώσουν την νίκη ακόμα και αν δεν είσαι καλός. Φάνηκε και από τις δηλώσεις του Ουζουνίδη πώς οι παίκτες του δεν έπαιξαν όπως έχουν συνηθίσει να παίζουν. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Εμείς δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε τι πήγε λάθος και τι δεν έκαναν σωστά οι κιτρινόμαυροι. Αντίθετα είμαστε εδώ για να τονίσουμε πόσο δύσκολη είναι η συνέχεια που έρχεται. Η Ένωση θα δώσει τέσσερα πολύ δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα 20 ημερών. Αρχικά αντιμετωπίζει την Τετάρτη την Μπάγερν στην Γερμανία, σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου οι κιτρινόμαυροι θα παλέψουν για το καλύτερο που μπορούν να αποκομίσουν. Έπειτα, την Κυριακή, η Ένωση αντιμετωπίζει τον πολύ επικίνδυνο Ατρόμητο στο άδειο ΟΑΚΑ (δεύτερη αγωνιστική της ποινής). Στην συνέχεια ο Δικέφαλος ταξιδεύει στο Αγρίνιο για να αντιμετωπίσει τον επικίνδυνο Παναιτωλικό του Δέλλα. Τέλος η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ με σκοπό και εκεί να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Το παραπάνω πρόγραμμα φαντάζει πολύ δύσκολο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του πρέπει να ξεχάσουν την χθεσινή εμφάνιση και να καθαρίσουν το μυαλό τους για να είναι έτοιμοι σε αυτό το δύσκολο 20ημερο. Τίποτα δεν έχει χαθεί αφού ακόμα είναι νωρίς αλλά δεν πρέπει να υπάρξει άλλη εμφάνιση σαν την χθεσινή!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});