Uncategorized

Να κοιτάξει στα μάτια την Μπάγερν

Τον δυσκολότερο αγώνα στον όμιλο του Champions League δίνει απόψε η ΑΕΚ, καθώς αντιμετωπίζει στο Μόναχο την Μπάγερν, η οποία αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί για να φτάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης.

Στόχος των παικτών της ΑΕΚ είναι να αντιμετωπίσουν στα ίσια τους αστέρες των Βαυαρών, ακόμα και αν το αποτέλεσμα στο τέλος της βραδιάς είναι η ήττα, η οποία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εκτός προγράμματος. Πρόκειται σίγουρα για ένα παιχνίδι, από το οποίο η ΑΕΚ μόνο θετικά μπορεί να αποκομίσει.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προανήγγειλε χθες μια αλλαγή στην ενδεκάδα, σε σχέση με ότι ακουγόταν τις τελευταίες ημέρες. Αυτή η αλλαγή πιθανολογείται ότι θα είναι η χρησιμοποίηση του Μάνταλου σε ρόλο δεκαριού, με τον Κλωναρίδη να μένει στον πάγκο και τον Γκάλο να ξεκινάει ως δεξί εξτρέμ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συγκεκριμένα, η αρχική ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους: Μπάρκα, Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλο, Χουλτ, Σιμόες, Γαλανόπουλο, Γκάλο, Μάνταλο, Μπογέ και Πόνσε.

Από την άλλη πλευρά, ο Νίκο Κόβατς δεν υπολογίζει στους Τιάγκο Αλκάνταρα και Άριεν Ρόμπεν, πέρα από τους μακροχρόνια απόντες Τολισό και Κομάν, ενώ αμφίβολος παραμένει ο Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος ενδέχεται να προφυλαχθεί, καθώς ακολουθεί ντέρμπι με την Ντόρτμουντ το Σάββατο.

Η αρχική ενδεκάδα της Μπάγερν αναμένεται να αποτελείται από τους: Νόιερ, Κίμιχ, Χούμελς, Σίλε, Αλάμπα, Μαρτίνες, Γκορέτσκα, Μίλερ, Γκνάμπρι, Ριμπερί και Λεβαντόφσκι.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport2.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});