Uncategorized

Εβγαλε την υποχρέωση η Βασίλισσα

Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ καθώς επικράτησε του Χολαργού με 73-63.

Η νίκη πάντως μπορεί να χαρακτηριστεί “πύρρειος” καθώς στο τρίτο δεκάλεπτο αποχώρησε τραυματίας ο Ράταν Μέις.

Μαχητική για ένα ημίχρονο η ομάδα του Χολαργού, η οποία δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την ΑΕΚ, όταν αυτή ανέβασε ταχύτητα στο τρίτο δεκάλεπτο.

Πρώτος σκόρερ για την ΑΕΚ ο Γκρίφιν με 15 πόντους.

Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χόκινς με 20.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν υποτονική και χωρίς φαντασία στο παιχνίδι της και βρέθηκε πίσω ακόμα και με 7 πόντους (18-25).

Στα μέσα της δεύτερης περιόδου η ΑΕΚ συνήλθε και κάλυψε το χαμένο έδαφος με το ημίχρονο να την βρίσκει να προηγείται με 31-26.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι μπήκαν φουριόζοι στο παρκέ και με συνεχόμενες καλές αμυντικές και επιθετικές επιλογές βρέθηκαν να προηγούνται ακόμη και με 11 πόντους (51-40).

Η άσχημη στιγμή του αγώνα σημειώθηκε στο τρίτο δεκάλεπτο, καθώς μετά από ένα άσχημο μαρκάρισμα του Αγκμπελέσε, ο Ράταν Μέις σωριάστηκε στο παρκέ με πόνους στον ώμο του και αποσύρθηκε στα αποδυτήρια. Μένει πλέον να φανεί αν και πόσο σημαντικός είναι ο τραυματισμός του.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο δεν άλλαξαν πολλά, η ΑΕΚ είχε την πρωτοκαθεδρία στο σκορ και έφτασε, εν τέλει, στη νίκη με 73-63.

Πλέον η ΑΕΚ συγκεντρώνεται για τον αγώνα με την Λιετκαμπέλις την Τρίτη στο ΟΑΚΑ για το Basketball Champions League.

ΑΕΚ (Μπάνκι): Ξανθόπουλος, Τσαλμπούρης 11, Ματσιούλις 7, Ράταν Μέις 3, Λαρεντζάκης 9, Μωραΐτης 2, Γκρίφιν 15, Σαντ Ρος 4, Ρογκαβόπουλος, Ρόμπερσον 3, Γιαννόπουλος 6, Χάντερ 13

Χολαργός (Λυκογιάννης): Αγκμπελέσε 5, Οκερέαφορ 2, Φιτζπάτρικ, Ντόρσει 9, Σπυριδονίδης, Καμπερίδης 5, Κώττας 5, Λοβ 11, Χόκινς 20, Σκουλίδας, Γιάνκοβιτς 6,  Ραλλάτος.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});