Uncategorized

Επιτακτική ανάγκη η νίκη για την ΑΕΚ!

Παιχνίδι μεγάλης σημασίας είναι το σημερινό (ΟΑΚΑ, NOVASPORTS/kitenimerosi.gr, 15:00) για την ΑΕΚ με σκοπό να πάρει τους τρεις βαθμούς και να ψαλιδίσει την διαφορά από την κορυφή!


Η Ένωση προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα και θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον σκληροτράχηλο Ατρόμητο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει από τους παίκτες του να μην επαναληφθεί η κακή εμφάνιση στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Η σημερινή αναμέτρηση έχει πολλές δυσκολίες με μία από αυτές να είναι η απουσία του κόσμου του Δικεφάλου από τις κερκίδες! Οι κιτρινόμαυροι πρέπει να μπουν με πάθος και αυταπάρνηση με το παιχνίδι για να καταφέρουν να νικήσουν τον δύσκολο Ατρόμητο. Οι παίκτες του Ατρομήτου, από την άλλη, έπειτα από την πολύ καλή εμφάνιση και την ισοπαλία απέναντι στον ΠΑΟΚ έρχονται στο ΟΑΚΑ για να κόψουν βαθμούς από την πρωταθλήτρια. Η Ένωση με σοβαρότητα και πλάνο θα μπορέσει να κάψξει το εμπόδιο της ομάδας του Περιστερίου. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Εβρίτης τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κλωναρίδη και Οικονόμου, στον άτυχο Λόπες, αλλά και στον «κουρασμένο» Τσιγκρίνσκι, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για ανάσες! Στην αποστολή επέστρεψαν ο Μπακασέτας αλλά και ο Αλμπάνης.
Σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, ο Μπάρκας θα είναι στο τέρμα, Μπακάκης και Χουλτ, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα, και οι δύο κεντρικοί αμυντικοί θα είναι ο Τσόσιτς με τον Λαμπρόπουλο. Στην μεσαία γραμμή το δίδυμο Σιμόες-Γαλανόπουλος φαντάζει φαβορί να ξεκινήσει αλλά σοβαρές πιθανότητες έχει και ο Άλεφ έπειτα από την πολύ καλή εμφάνιση στο Μόναχο. Στην επίθεση οι τρεις θέσεις είναι πιασμένες και υπάρχει ένα ερωτηματικό. Αριστερά θα αγωνιστεί ο Μπογέ, σε ελεύθερο ρόλο ο Λιβάγια και μπροστά ο Πόνσε. Το ερωτηματικό είναι στην θέση του δεξιού χαφ. Μπακασέτας και Μάνταλος οι δύο υποψήφιοι με τον Ουζουνίδη να επιλέγει τελευταία στιγμή. 


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});